Cпортивне орієнтування для всіх! Брав участь

Доданий
28.09.2020
Номер
26
Спорт

Проект націлений на розвиток спортивного орієнтування – виду спорту, який поєднує фізичний та інтелектуальний розвиток. Але сучасного відповідного обладнання немає, що ускладнює роботу та значно зменшує кількість учасників масових заходів та поширення даного спорту серед населення. Завдяки проекту орієнтування стане доступним людям усіх вікових категорій, а також й людям з інвалідністю.

Автор проєкту
Альона
Альона Нігда
Бюджет
699 875 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

В теперішніх реаліях підлітки та дорослі ведуть малорухливий спосіб життя, щоб покращити дану ситуацію потрібно надати можливість для залучення до активного та здорового способу життя.
Проект націлений на розвиток спортивного орієнтування, туризму та патріотичного виховання в Чернівецькій області. Передбачається придбання відповідного обладнання для проведення масових заходів, змагань, тренувань, тощо;. Завдяки проекту орієнтування стане доступним широким верствам населяння, зокрема й людям з інвалідністю.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Вміння орієнтуватися в місті та у природному середовищі є однією із важливих навичок, якій не навчають в школі. Вона корисна в повсякденному житті та необхідна в екстремальних ситуаціях, зокрема й для захисту Вітчизни. Такі навички формуються під час занять спортивним орієнтуванням – видом спорту, який поєднує фізичний та інтелектуальний розвиток. Проведення занять та змагань зі спортивного орієнтування, туризму, військово-патріотичних й тактичних ігор тощо вимагають сучасних карт, спеціального спорядження та обладнання. В Чернівецькій області є громадські організації, гуртки в закладах освіти, спортивні школи та клуби , які здійснюють таку діяльність. Але сучасного відповідного обладнання немає, що ускладнює цю роботу та значно зменшує кількість учасників масових заходів та поширення даного спорту серед людей усіх вікових категорій.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

В заходах на яких буде використовуватися придбане обладнання братимуть участь різні верстви населення: від дітей до осіб старшого віку, від новачків до досвідчених спортсменів.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація проекту в рази збільшить кількість залучених людей усіх вікових категорій до активного способу життя та спорту.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Федерація спортивного орієнтування

Фотографії