Облаштування доріжок на території ЗОШ № 24 Реалізований

Доданий
28.09.2020
Номер
32
Освіта

На території ЗОШ № 24 тверде покриття дороги зруйноване, і несе постійну небезпеку під час пересування. Повсюди утворені вибоїни, які призводять до травматизму учнів. Пропонуємо вирішити дану проблему та облаштувати доріжки бруківкою.

Автор проєкту
Бюджет
699 823 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Фізкультурна (Стеф'юка), 5, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту - створити комфортні і безпечні умови для учнів, їх батьків та вчителів. Тверде покриття в жахливому стані, зокрема зруйнований асфальт (нерівна поверхня, ями, тріщини, а місцями навіть частково відсутній), який несе постійну небезпеку для пересування по території ЗОШ № 24.
Шкільне подвір'я зруйнувалось внаслідок погодніх умов та часу. Одну частину території було відремонтовано, а інша залишається так і не придатною для нормального пересування, оскільки не відповідає умовам безпеки та не має естетичного вигляду.
Проектом пропонується облаштувати бруківкою доріжки на території ЗОШ № 24, щоб діти, їх батьки та вчителі відчували себе комфортно та безпечно. Оновлення асфальтового покриття забезпечить зручність і безпеку в пересуванні дітей по території закладу, а також покращить естетичний вигляд території.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Бенефіціари проекту:
- школярі - більше 1100 осіб;
- батьки та родичі дітей, які навчаються в ЗОШ №24 - 2500 осіб;
- педагогічний колектив - 60 осіб;
- мешканці прилеглих вулиць;
- громада міста Чернівців.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

В результаті реалізації проекту учні, батьки і педагоги будуть мати можливість зручно і безпечно пересуватися по території закладу. Це також покращить естетичний вигляд шкільного двору. Територія школи стане привабливою і безпечною для учнів та інших відвідувачів школи.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Очікуваний результат: 1. Якісний ремонт доріжок. 2. Естетично гарний вигляд території, відповідно до сучасних умов та викликів. 3. Зручність і безпека в пересуванні учнів, батьків та вчителів по території школи ЗОШ №24.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні.

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

ЗОШ №24

Фотографії

Експертна оцінка