«Встановлення сучасних огорож з навісами для сміттєвих контейнерів та облагородження територій» Брав участь

Доданий
28.09.2020
Номер
33
Комунальне господарство

Буде огороджено місця викиду сміття в районах вулиць: Полєтаєва (25) 2шт,
Миколайчука (5), Комарова (4, 8, 12), проспекту Незалежності (50, 58, 66 , 86В, 91, 117), Небесної Сотні. (7), Пилипа Орлика (3, 7).

Автор проєкту
Валерія
Валерія Фрунзе
Бюджет
650 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Федора Полєтаєва, 25, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту - підвищити рівень комфорту для мешканців житлових будинків, які живуть за вулицями: Миколайчука, Полєтаєва, проспекту Незалежності, Небесної Сотні, Комарова, Пилипа Орлика, усунувши ризики забруднення прибудинкової території та утворення неприємного запаху, створивши естетичний вигляд для розміщення сміттєвих контейнерів.
Більшість сміттєвих контейнерів, які розташовані поблизу житлових будинків є незахищеними від зовнішнього впливу. Це зумовлює потрапляння опадів у відходи, що може призвести до утворення неприємного запаху, цвілі та інших негативних наслідків, потрапляють під «атаки» вітру, тварин, які розкидають сміття, а також має неестетичний зовнішній вигляд. Мешканці вимушено знаходяться у неналежних умовах та відчувають постійний дискомфорт від неприємного запаху та вигляду прибудинкових територій.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Жителі прилеглих будинків, а також гості, які приїжджають в місто.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Встановивши спеціальні огорожі для сміттєвих баків, ми зможемо замаскувати контейнери, не затруднюючи при цьому доступ до них, запобігти потраплянню опадів у відходи (щоб уникнути утворення неприємного запаху, цвілі та інших негативних наслідків), захистити баки від «атак» птахів і вітру (щоб уникнути розповсюдження сміття по прилеглій території).
Перелік вулиць, на яких планується встановлення огорож: Миколайчука, Полєтаєва, проспекту Незалежності, Небесної Сотні, Пилипа Орлика, Комарова.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

1. Зменшення забруднення навколишнього середовища. 2. Підвищення рівня комфортних умов для мешканців м. Чернівці, підтримання територій міста в чистому стані. 3. Підвищення інвестиційної привабливості територій міста.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні.

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

ДП "Альфатер" Чернівці

Фотографії

Експертна оцінка