Реконструкція спортивонї зали та облаштування внутрішнього дворика Чернівецької гімназії №4 Відхилений остаточно

Доданий
29.09.2020
Номер
36
Освіта

Проект передбачає створення сучасного спортивного залу гімназії та облаштування затишного внутрішнього дворика, відповідно до вимог сьогодення. Ми маємо на меті створити максимально комфортне середовище для занять спортом та відпочинку гімназистів.

Автор проєкту
Богдан
Богдан Филипчук
Бюджет
2 676 687 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Михайла Щепкіна, 2, Чернівці

Опис

Опис проекту

Чернівецька гімназія №4 має понад сторічну історію. За часи свого існування жодного разу не проводилась реконструкція спортивного залу. Спортивна зала потребує капітального ремонту, який би відповідав сучасним вимогам. Оскільки в залі немає відповідних умов для проведення занять (холодно, старе покриття підлоги, застаріле обладнання), то вважаємо за потрібне здійснити його реконструкцію.
На території гімназії немає такого затишного куточка, де б учні змогли проводити свій вільний час, спілкуватися. Ділянка, запланована для облаштування. є закритою, у неї є доступ лише з дверей гімназії, що убезпечує перебування дітей на території навчального закладу.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Оновленим спортивним залом та двориком гімназії зможуть користуватися всі учні гімназії, педагогічний склад та батьки. При організації різноманітних спортивних змагань запрошуватимуться учні та вчителі інших навчальних закладів.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Будь який мешканець мікрорайону зможе відвідати наш спортивний зал, внутрішній дворик, при умові належної поведінки.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Якщо проект буде успішно реалізований, учні гімназії зможуть проводити своє дозвілля, займатися спортом, а це їх буде мотивувати до нових досягнень і перемог.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні.

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Управління освіти Чернівецької міської ради

Фотографії