Багатофункціональний спортивно-розважальний майданчик «Щаслива та здорова родина» Брав участь

Доданий
29.09.2020
Номер
38
Комунальне господарство

Відновлення старого занедбаного ігрового майданчика між будинками №5 та №7 по вулиці Південно-Кільцевій, встановлення сучасних ігрових конструкцій з елементами вуличних тренажерів, створення умов для організації дозвілля дітей усіх вікових категорій, мешканців двору та прилеглих будинків. Майданчик стане улюбленим місцем для відпочинку та впровадження здорового способу життя.

Адреса
вул. Південно-Кільцева, 7, Чернівці

Опис

Опис проекту

Будівництво багатофункціонального спортивно-розважального майданчику, створення умов для організації дозвілля дітей та мешканців двору і прилеглих будинків. Основна проблема нашого спального району - відсутність сучасних, комфортних та безпечних дитячих ігрових комплексів. Старі занедбані та розбиті «дитячі майданчики» давно втратили привабливий вигляд та не розраховані на велику кількість дітей. Користувачами цього проєкту будуть мешканці близько 500 квартир навколишніх будинків, оскільки аналогічного майданчика поблизу немає. У ході проєкту будуть встановлені як спортивні тренажери, так і ігровий комплекс для дітей, що сприятиме оздоровленню та правильному дозвіллю. Огорожа, смітники, відеонагляд забезпечать підтримку санітарного стану та значно покращать благоустрій прибудинкової території. А найголовніше – майданчик стане улюбленим місцем для відпочинку та впровадження здорового способу життя не тільки для дітей і їхніх батьків, але й для усіх охочих.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Результатом реалізації проєкту можуть скористатися всі мешканці багатоквартирних будинків № 3, 5, 5-Б, 7, а також діти, які відвідують спортивні секції вільної боротьби, Карате-До, розміщені в будинку №5 та прилеглих багатоквартирних будинків району. Це будуть батьки з малолітніми дітьми, підлітки, молодь, люди похилого віку та інші категорії населення міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Майданчик буде працюватиме цілодобово з відкритим доступом для усіх бажаючих

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Сучасний, безпечний спортивно-розважальний майданчик - зменшить «скупчення» дітей на інших майданчиках мікрорайону. Дозволить дітям та дорослим більше часу проводити на вулиці. Дітям не доведеться шукати місця для ігор у небезпечних зонах, що забезпечить їм гарне і веселе дозвілля на прибудинковій території. Підлітків та молодь «відірве» від комп’ютерів, дасть альтернативу «планшетному» дозвіллю. Надасть можливість займатись фізкультурою дорослим та людям похилого віку, що своїм прикладом надихатимуть дітей, підлітків та молодь.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Проєкт нe потребує подальшого фінансування з бюджeту.

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

-

Фотографії