Кабінет трудового навчання для дівчат на дві зони (кулінарія та рукоділля) Брав участь

Доданий
29.09.2020
Номер
44
Освіта

Проектом передбачено створення майстерні трудового навчання для дівчат на дві зони: зону для кулінарії та зону для рукоділля.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Бузинська
Бюджет
663 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Яна Налєпки, 3, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є турбота про підростаюче покоління, урізноманітнення та збагачення уроків трудового навчання, забезпечення необхідною матеріально-технічною базою. Проект спрямований на вирішення проблеми профорієнтаційної спрямованості школярів, зокрема зацікавленістю дівчат навичками шиття, вишивання, в’язання, роботи на швейній машині, основним навичкам приготування їжі. Наявність кабінету трудового навчання для дівчат у школі стане гідним поповненням матеріально-технічної бази навчального закладу, у якому уже є сучасний кабінет трудового навчання для хлопців (технічних видів праці). Учні школи, зокрема дівчата, будуть забезпечені нарівні з хлопцями сучасним кабінетом трудового навчання з необхідним обладнанням, устаткуванням, меблями, матеріалами для виготовленням виробів та обладнанням для приготування їжі, а отже в кабінеті здійснюватиметься формування важливих життєвих компетентностей

Обґрунтування бенефіціарів проекту

В першу чергу, учні ЗОШ №38, вчителі трудового навчання (обслуговуючих видів праці), колеги з міста та області.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатами проекту можуть користуватися усі учні ЗОШ №38, зокрема дівчата, та загалом учні, які збирають пов'язати свою майбутню професію з кулінарією, швейною справою, декоративно-ужитковими видами мистецтва, вчителі обслуговуючих видів праці.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація проекту сприятиме комфортному та різноманітному проведенню уроків трудового навчання, гуртків декоративно-ужиткового спрямування, урізноманітненню шкільної та позашкільної роботи. Наявність кабінету праці якісно підвищить рівень проведення уроків трудового навчання (обслуговуючих видів праці), дасть змогу збагатити матеріально-технічну базу даного предмету, забезпечити необхідним обладнанням та устаткуванням.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Управління освіти ЧМР

Фотографії