Веселкове подвір'я - "RAINBOW YARD" Реалізований

Доданий
29.09.2020
Номер
46
Спорт

Безпека та комфорт шкільного дозвілля - невід'ємна складова якісного навчального процесу! Діти повинні не тільки здобувати висококласну освіту, але й мати змогу відновити сили та черпати енергію на свіжому чистому повітрі, без пилюки та ям. За кращими європейськими стандартами))

Автор проєкту
Бюджет
699 250 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Лесі Українки, 29, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основна МЕТА ПРОЕКТУ - створити комфортні та безпечні умови перебування дітей молодшого віку на майданчику під час перерв та дозвілля. МЕТА дорослих в сучасному світі - створити максимально сприятливі умови для того, щоб зацікавити дітей до активних ігор, живого спілкування та перебування на свіжому повітрі - на противагу "зависання" в гаджетах в закритих приміщеннях.
Сучасний стан внутрішнього дворика школи № 9 не дозволяють реалізувати дану мету. Площа території на відкритому дворику, що придатна для активного та безпечного перебування, - недостатня для всіх школярів школи №9.
Проблема, на вирішення якої він спрямований - на майданчику біля приміщення молодшої школи не тільки відсутня достатня кількість обладнання для розваг школярів, але і асфальтне покриття перебуває в жахливому стані. Суцільні ями провокують значну кількість пилюки, якою дихають школярі (не кажучи вже про одяг та взуття) та підвищують ймовірність травматичності під час перебування на подвір"ї;
Запропоновані рішення - замінити асфальтне покриття та створити зонування для інтерактивниих ігор (за допомогою відповідного обладнання та кольорової розмітки).
Пояснення, чому саме це завдання повинно бути реалізоване і яким чином його реалізація вплине на подальше життя мешканців?! - Здорові, щасливі, активні та гарно відпочивші діти - запорука ефективного засвоєння знань та процвітання нації.
Безпека та комфорт шкільного дозвілля - невід'ємна складова якісного навчального процесу. Діти повинні не тільки здобувати висококласну освіту, але й мати змогу відновити сили та черпати енергію на свіжому чистому повітрі, без пилюки та ям. За кращими європейськими стандартами!!!

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Дана спортивно-відпочивальна зона, забезпечить місце для розваг та занять спортом всіх учнів даної школи.
Комфорт і сучасність, здоров'я і безпека - запорука усміхненого, приємного навчання дітей!

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Реалізація даного проекту "Веселкове подвір'я" на території СШ I ступенів №9 надасть можливість:
- створити сучасні умови для занять та відпочинку на свіжому повітрі;
- підвищить рівень фізичної та загальної-етичної культури учнів;
- забезпечить потребу в організації дозвілля дітей;
- реалізація проекту допоможе підвищити рівень формування фізичного, соціального і духовного здоров'я підростаючого покоління.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Близько 500 учнів будуть мати змогу займатися уроками фізкультури на свіжому повітрі, проводити хвилини перерви у комфортних умовах. Ранкові розминки на сучасному майданчику "Веселкове подвір'я" - завдаватимуть настрій школярикам та вчителям на ввесь день!

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні, не потребує. Даним питанням буде займатися адміністративно-господарський відділ школи.

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Адміністрація школи

Фотографії