Веселий гай Дитячий майданчик у Садках Брав участь

Доданий
30.09.2020
Номер
48
Комунальне господарство

Дитячий майданчик для мешканців району «Садки» віком від 1 до 18 років, призначений для безпечного і цікавого проведення часу та розвитку на свіжому повітрі

Автор проєкту
Бюджет
699 676 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Гайова, 42, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основна мета – створення безпечного місця для проведення часу дітьми на свіжому повітрі
Проблема – відсутність дитячих майданчиків у районі «Садки». Найближчі дитячі майданчики знаходяться по вул. Білоруська, 85 (1,5 км від запланованої ділянки) та на повороті з вул. Кобзарська на вул. Таджицька біля магазину (1,5 км від ділянки). Також в межах досяжності немає парків, скверів, гуртків, секцій, стадіонів, спортивних майданчиків чи інших місць для організованого перебування дітей.
Через відсутність облаштованих місць для ігор діти змушені проводити час на проїжджій частині вулиці Гайова, по якій проходить маршрут №10А та їздять приватні автомобілі, а також важка промислова техніка. На вулиці немає тротуарів чи обочин, де б вони змогли сховатись від транспорту.
Діти прилеглих вулиць теж не мають місця для ігор і проведення дозвілля.
Заплановані рішення – ще у 2011 році Чернівецька міська рада ухвалила рішення щодо виділення ділянки під дитячий майданчик. Вся документальна частина готова, потрібно просто його облаштувати.
Пояснення – облаштування дитячого майданчика дасть можливість забрати дітей з дороги і убезпечить рух по вулиці Гайова. Оснащення дитячого майданчика огорожею від вулиці та потічка дозволить убезпечити перебування на ньому дітей. Укладання спеціального покриття на поверхню забезпечить профілактику травмування дітей, що будуть на майданчику. Устаткування, вибране для встановлення на дитячому майданчику, якісне та розраховане на всі вікові групи дітей району.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основні групи мешканців, що можуть користуватись дитячим майданчиком, - діти від 1 року та їх батьки, що проживають в районі «Садки», власники садівничих ділянок району, підлітки

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Дитячий майданчик буде відкритий для усіх відвідувачів цілодобово

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Створення безпечного простору для ігор на свіжому повітрі, фізичний розвиток дітей та підлітків

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Садівниче товариство Станційник

Фотографії