спортивний двір Брав участь

Доданий
30.09.2020
Номер
56
Спорт

Будівництво баскетбольно-волейбольного майданчика у дворі по вул. Небесної Сотні 19-21.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Мотовілін
Бюджет
698 600 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Небесної Сотні (Стасюка), 19, Чернівці

Опис

Опис проекту

реконструкція існуючого волейбольного майданчика (асфальтованого) на сучасний баскетбольно-волейбольнгий майданчик із гумовим покриттям. Проект дозволить займатись ігровими видами спорту дітям та дорослим. Це дозволить покращити здоров'я мешканців, організувати їх дозвілля, спонукатиме до спілкування і утворення дружніх стосунків. Розвиватиме в дітях командний дух і сприятиме соціалізації, зменшенню впливу гаджетів.
користуватися зможуть як мешканці даного двору так і інші мешканці міста. тим більше, що в Чернівцях, нажаль, відсутні баскетбольні та волейбольні майданчики із гумовим покриттям до яких вільний доступ.
Додаткових витрат на обслуговування майданчику не потребується.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

бенефіціарами проекту є мешканці міста Чернівці, які полюбляють грати у баскетбол та волейбол, діти та дорослі які мешкають у даномі та сусідньому дворах. У дворі встановлено спортивні тренажери, гімнастичний комплекс. Майданчик буде використовуватись для ігрових видів спорту. займатись зможуть всі бажаючі без обмежень по віку чи статі.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Майданчик відкритий для відвідування. Майданчик буде використовуватись для ігрових видів спорту. Займатись зможуть всі бажаючі без обмежень по віку чи статі. завдяки встановленню ліхтарів із сонячними батареями час використання може бути довшим ніж сонячний день.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація проекту дозволить покращити здоров'я мешканців, організувати їх дозвілля, спонукатиме до спілкування і утворення дружніх стосунків. Розвиватиме в дітях командний дух і сприятиме соціалізації, зменшенню впливу гаджетів.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

не потребує

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

кжреп №4 м. чернівці

Фотографії