Я мрію бачити веселку Брав участь

Доданий
30.09.2020
Номер
57
Освіта

Зір грає велику роль в онтогенетичному розвитку людини. З допомогою зорового аналізатора здійснюється 90% сприйняття зовнішнього світу «Краще один раз побачити, ніж сто раз почути». Кабінет охорони зору необхідний для проведення офтальмологічного обстеження в умовах дошкільного закладу та комплексного лікування дітей з набутими і підтримки зорової функції у дітей з вродженими вадами зору.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Палагнюк
Бюджет
630 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Міколая Коперніка, 7, Чернівці

Опис

Опис проекту

У нашому спеціальному навчальному дошкільному закладі №17
«Паросток» для дітей з вадами зору виховується – 124 дитини, 100 з них мають порушення зору різного ступеню складності, та 6 – дітей інвалідів.
Допомогти дітям побачити, відчути кольори веселки за допомогою всіх збережених можливостей та отримувати інформацію про навколишній світ - головне бажання працівників закладу.
Збереження і відновлення зору – основне завдання закладу для дітей , які проходять реабілітацію в нашому садочку для подальшої адаптації в соціумі. Максимально ефективно підвищити гостроту зору у дітей з набутими вадами, щоб з допомогою апаратів допомогти розвинути і зберегти внутрішні резерви дитячого ока. У дітей з вродженими вадами підтримати рівень гостроти зору і допомогти в подальшій інтеграції.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Кабінетом охорони зору в СДНЗ №17 «Паросток», будуть користуватись діти, які відвідують даний садочок та діти, м. Чернівців, яким призначено відновне лікування лікарем-офтальмологом.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Батьки з дітьми з вадами зору зможуть відвідати кабінет охорони зору в СДНЗ №17 «Паросток» у робочі дні з 12.00 – 17.00 год.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Здійснивши запланований нами проект, дасть змогу дітям бачити веселку, отримувати інформацію про навколишній світ, легко адаптуватися в соціумі. Діти з проблемами зору отримають найкраще, що може запропонувати сучасна освіта та реабілітація.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Не потребує додаткових коштів

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

СДНЗ №17 "Паросток"