Багатофункціональний майданчик на Комарова, 28 Брав участь

Доданий
30.09.2020
Номер
59
Соціальний захист

Основна мета проекту – надавати можливості мешканцям різних вікових груп проводити час дозвілля в колі сім’ї у безпечній формі та з різними розважальними та оздоровлювальними можливостями.
Проблема, на вирішення якої спрямований даний проєкт, пов’язана з відсутністю належних дитячого та спортивного майданчиків, відпочинкової зони тощо.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Василишена
Бюджет
1 274 020 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Володимира Комарова, 28, Чернівці

Опис

Опис проекту

Цей проект покликаний створити простір для гармонійного фізичного та розумового розвитку дітей, який є життєво необхідним у нашому житловому мікрорайоні. Прибудинкова територія нашого будинку велика, але не упорядкована і не забезпечує дітей, молодь і доросле населення необхідними умовами відпочинку на свіжому повітрі. Проєкт об’єднає декілька комплексів різного спрямування, які будуть розташовані в нашому мікрорайоні. Територію пропонуємо використовувати для різних вікових груп. Для цього потрібно розділити простір на 3 зони: ігрова зона, спортивна зона, зона відпочинку.
Встановлення нового дитячого майданчика вирішить проблему нестачі безпечного ігрового простору для дітей мікрорайону, забезпечить потребу дітей в активному проведенні часу на свіжому повітрі, спілкуванні з однолітками та грі. Сучасні дитячі ігрові комплекси розвивають дітей, добре впливають на їх здоров’я, а також прикрашають двори і
На спортивному майданчику передбачено вуличні тренажери для всіх груп м'язів. Наявність такого спортивного простору вирішує найбільш актуальну і важливу проблему формування зростаючого організму, розвитку моторики і оздоровлення дітей та пропаганди здорового способу життя.
Зона відпочинку дозволить мешканцям старшої вікової групи проводити більше часу на свіжому повітрі у колі сім’ї, що сприятиме збереженню та зміцненню сімейних цінностей, поліпшення комфорту проживання мешканців мікрорайону.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект поширюється на:
- дітей дошкільного віку від 1 до 6 років;
- дітей шкільного віку від 6-ти років і орієнтовно до 15 років;
- їхніх батьків, людей старшого покоління;
- мешканців та гостей нашого міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Залучення до реалізації проекту дітей, їх батьків та старшого покоління, дозволить зробити проект максимально комфортним і безпечним, надасть можливість дітям отримувати радість, бути активними, безтурботними і мати повноцінне дитинство, та створить сучасні умови для ігор, дозвілля та розвитку дітей мікрорайону.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Внаслідок проведеного проекту мешканці будинків №28, 28а, 30, 34 по вул.Комарова, отримають сучасний високоякісний та комфортний дитячий майданчик із новим ігровим обладнанням та металевим огородженням, зону вуличних спортивних тренажерів. на яких будуть створенні відмінні умови для повноцінного фізичного розвитку дітлахів та відпочинкову зону для мешканців старшого віку.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

ОСББ "Комарова 28"

Фотографії