Сучасний спортивний майданчик в Чернівецькій спеціальній школі №4 Відхилений остаточно

Доданий
14.09.2020
Номер
6
Спорт

Сучасну школу вже неможливо уявити без створення комфортних умов для занять спортом (футбол, баскетбол, волейбол). Облаштування сучасного спортивного майданчика, є стимулом для молоді займатися фізкультурою і спортом. Пропонується реконструкція спортивного майданчика "Чернівецька спеціальна школа №4"

Автор проєкту
Бюджет
2 915 504 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Січових Стрільців (Московської Олімпіади), 3А, Чернівці

Опис

Опис проекту

Сучасна школа потребує комплексної модернізації в усьому, а тим більше освіта діток з особливими освітніми потребами, які обожнюють спорт та активне дозвілля. Оскільки, запорукою здоров’я людини є її фізична активність, адже рух – це життя, пропонується реконструкція (будівництво) спортивного майданчика на території КЗ "Чернівецька спеціальна школа №4" з облаштуванням мультифункціонального майданчика з поліуретановим покриттям, обладнаного футбольними воротами, тенісною, баскетбольною та волейбольною площадками, адже в даному закладі навчаються діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. Що у свою чергу, забезпечить змістовне і цікаве дозвілля, сприятиме фізичному й розумовому розвитку, а також успішнішій соціальній адаптації особливої дитини.
Побудова сучасного багатофункціонального спортивного майданчика створить необхідні умови для гармонійного фізичного розвитку дітей з особливими освітніми потребами та вирішить проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді. Сучасний спортивний майданчик спонукатиме дітей більш активно займатись спортом, набувати навичок у процесі фізичної підготовки та загального розвитку. Реалізація проекту передбачає також і вирішення соціальних завдань: не лише залучення дітей з особливими потребами до спорту, а й виховання усвідомленого підходу до життя і свого вибору місця в ньому.
Такий спортивний майданчик – це чудове місце для захоплюючого, безпечного, доступного та комфортного дозвілля дітей з особливими потребами, зона комфорту та здоров’я, де можна активізувати рухову діяльність, граючись, зняти статичну напругу і просто весело проводити свій час. Кожен учень школи мріє про новий спортивний майданчик, що буде обладнаний згідно з останніми новітніми технологіями.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користувачами даного мультифункціонального спортивного майданчику можуть бути всі мешканці мікрорайону, жителі міста та його гості. Даний проект направлений на всі вікові категорії мешканців, починаючи від дітей і закінчуючи пенсіонерами. Для дітей віком 5-18 років, батьків, педагогів, молоді, людей похилого віку, а також дітей з особливими потребами.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Залучення до реалізації проекту всієї вікової категорії мешканців, починаючи від дітей і закінчуючи пенсіонерами, дозволить зробити проект максимально корисним для здоров’я, сформує вміння і навички здорового способу життя, підвищить рівень фізичної підготовки, проведення корисного дозвілля та активного відпочинку. Дасть можливість пошуку обдарованих дітей, розв'язати проблеми негативних явищ серед підлітків профілактики захворювань та вирішить проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді. Години роботи: з 9 до 21 години, без вихідних.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Внаслідок проведеного проекту, школяри, які навчаються в Чернівецькій спеціальній школі №4, та мешканці мікрорайону зможуть на одному мультифункціональному спортивному майданчику займатись футболом, волейболом, баскетболом та великим тенісом, як у шкільний так і у вільний час. Мультифункціональний спортивний майданчик буде доступний кожному, отже всі бажаючі будуть мати можливість займатися цими видами спорту. На спортивному майданчику будуть проводитися заняття фізичною культурою, фізкультурно-оздоровчі заходи, навчально-тренувальні заняття, змагання. Це забезпечить місцем для заняття спортом дітей, молоді і дорослих та дітей з вадами розвитку.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Чернівецька спеціальна школа №4

Фотографії