зеленкова оаза Брав участь

Доданий
30.09.2020
Номер
60
Навколишнє середовище

Завданням цього проекту є додаткове озеленення існуючого сквера,
а також облаштування дитячого майданчика на його території, що перетворить цю зелену рекреаційну зону на затишну зеленкову оазу.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Калашнікова
Бюджет
699 623 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Устима Кармелюка, 135Б, Чернівці

Опис

Опис проекту

Метою цього проекту є облаштування новоствореного рекреаційного простору додатковим озелененням (дерева, газони та квітники). Також проектом передбачено облаштування на території скверу ігрового майданчика.
Плануємо теж, що територія скверу буде відокремлена від проїзної частини дороги огорожою, а також зеленим живоплотом. Така жива огорожа надасть скверові естетичного вигляду, а також врятує від шуму, пилу та вихлопних газів. Також заплановано облаштування скверу належним освітленням.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Впорядкування території покращить благоустрій та підвищить комфорт проживання місцевих мешканців, а також створить сприятливі умови для відпочинку усім без винятку мешканцям нашого міста: сім’ям з дітьми, людям похилого віку та людям з обмеженими можливостями.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Відпочивати на території скверу можна будь-коли, незалежно від пори року та години. Все це, звичайно, можливе за тієї умови, що відвідувачі не будуть умисно завдавати матеріальних збитків та порушувати громадський порядок

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Мета цього проекту відповідає одній з основних концепцій розвитку Чернівців, головним завданням якої є будування міста здорових людей: міста з чистим повітрям, мешканцями, що ведуть здоровий спосіб життя, зеленими просторами для активного відпочинку. Реалізація проекту не лише покращить якість проживання містян, але й надасть естетично привабливого вигляду вище згаданій території, покращить благоустрій нашого міста.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

-

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

-