Обладнання спортивного майданчика в Чернівецькому НВК «Лідер» Брав участь

Доданий
22.09.2020
Номер
8
Освіта

Обладнання сучасного баскетбольного майданчика та комплексу тренажерів для занять атлетичними вправами на свіжому повітрі. Основною метою проекту є можливість організації уроків фізкультури та спортивно-масової роботи в школі на свіжому повітрі, залучення учнів закладу та мешканців мікрорайону до занять фізичною культурою й спортом/

Автор проєкту
Альона
Альона Онофрей
Бюджет
699 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Бережанська, 25А, Чернівці

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є можливість організації уроків фізкультури та спортивно-масової роботи в школі на свіжому повітрі, залучення учнів закладу та мешканців мікрорайону до занять фізичною культурою й спортом, які сприяють реабілітації організму, підвищенню рівня фізичної підготовленості, вихованню необхідних рухових навичок і вмінь, підвищенню мотивації до ведення здорового способу життя. Географічне розташування мікрорайону, його соціально-економічні особливості вимагають розширення мережі гуртків на базі закладу, ведення постійної активної просвітницької роботи, пропаганди здорового способу життя, організації змістовного дозвілля юних і дорослих чернівчан – мешканців Клокучки. Обладнання сучасного спортивного майданчика забезпечить якісну організацію спортивних свят, змагань, гурткових та індивідуальних занять.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основною групою мешканців, які зможуть користуватися результатами проєкту, є здобувачі освіти, вихованці та працівники Чернівецького НВК «Лідер», а також інші мешканці мікрорайону Клокучка.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Щоденно в світлу пору доби.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації проєкту результатом буде створення рівних умов доступу до якісної освіти, розширення та урізноманітнення системи спортивно-оздоровчої роботи закладу, залучення учнівської молоді та мешканців мікрорайону Клокучка до занять спортом, формування здорового способу життя, і, як наслідок, профілактика вживання алкоголю, тютюнопаління та наркотичних речовин серед молоді.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Додаткових коштів не потребує.

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Комунальний дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Лідер» Чернівецької міської ради

Фотографії