Центральний вхід ДНЗ №48 "Гніздечко" Брав участь

Доданий
22.09.2020
Номер
9
Освіта

Як театр починається з гардеробу так дитячий садок починається з центрального входу. Старий асвальт, з яких формується площадка перед центральним входом (площею 170м.кв) та пішохідна доріжка (55кв.м) не підлягають ремонту та несуть небезпеку для здоров я дітей. Необхідно здійснити заміну асфальтної доріжки на сучасну кольорову плитку. Адже центральний вхід - це "обличчя" закладу.

Автор проєкту
Еліна
Еліна Іванчак
Бюджет
690 822 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Крилова, 2А, Чернівці

Опис

Опис проекту

Як театр починається з гардеробу так дитячий садок починається з центрального входу. Старий асвальт, з яких формується площадка перед центральним входом та пішохідна доріжка не підлягають ремонту та несуть небезпеку для здоров я дітей. Необхідно здійснити заміну асфальтної доріжки на сучасну кольорову плитку. Адже центральний вхід - це "обличчя" закладу.. Проведення реконструкції із заміною вхідних дверей закладу, навісів, встановлення плитки на сходовій частині до входу в будівлю садочка та встановлення воріт.
МЕТА ПРОЕКТУ :
Дошкільний заклад №48 функціонує з 1962р. Понад 58років не проводився ремонт центрального входу та асфальтної пішохідної доріжки. Встановлення нового покриття покращить естетичний вигляд центрального входу, території закладу та заміна вхідних дверей закладу, піддашників та плитки на сходах до будівлі.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Реконструкція та ремонт центрального входу

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Цільова аудиторія - дітки 6 груп садочку від 2 до 6(7) років.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

гармонійний розвиток малят-вихованців садочка.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Подорожчання матеріалів (враховано в кошторисі)

Фотографії