Світлі кольори в житті дітей Брав участь

Доданий
04.05.2021
Номер
1
Інше

Облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика, а отже, створення умов для повноцінного фізичного, розумового, сенсорного, пізнавального, творчого, естетичного розвитку дітей різного віку та їх безпечного дозвілля на свіжому повітрі, що сприятиме вихованню здорового покоління.

Автор проєкту
Андріана
Андріана Боканча
Бюджет
1 500 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Дитячі мрії - яскраві, кольорові та рухливі! Кожні батьки хочуть для своєї дитини, щоб його дитинство проходило весело, яскраво, а головне безпечно!
Для наших дітей ми мріємо створити новий, сучасний, яскравий, а головне безпечні майданчики. По документах вказано що є дитячі майданчики – проте реалії інші. Нажаль всі забули що на Роші також проживають діти які хотять розвиватися.
Прогулянки та ігри з дітьми є обов'язковим пунктом у щоденному розкладі мам. Саме там діти дихають свіжим повітрям, розвиваються, набувають навичок спілкування з однолітками. Через відсутність нормальних дитячих майданчиків, діти зі своїми мамами змушені щоденно ходити на дитячі майданчики далеко від дому.
А діти, які вже досягли такого віку, щоб гратися у дворі будинку без догляду батьків, взагалі не мають альтернативи, оскільки самі не можуть піти з двора на інший майданчик.
Тому нам дуже потрібні майданчик навіть маленький острівки все одно це буде цінно та цікаво

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Доступ до спортивно-ігрового майданчику вільний для усіх бажаючих

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Умови використання: лише за прямим призначенням (для ігор чи занять спортом) у денний час.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Створення місця для розваг та занять спортом дітей, підлітків та молоді. Вирішення актуальної проблеми незайнятих дітей, підлітків і молоді мікрорайону. Підвищити рівень фізичної та загальної їх культури

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

ні

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

міська рада

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент урбаністики та архітектури

Департамент інфраструктури та благоустрою міської ради