Облаштування спорткомплексу в Чернівецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №11 Відхилений

Доданий
13.06.2021
Номер
22
Інше

Директор школи Марія Герасим’юк, колектив школи, учнівське самоврядування, громадська організація «Батьківська підтримка», підтримують ідею, спрямовану на розвиток Чернівецької міської територіальної громади, зокрема мікрорайону вулиці Південно-Кільцевої, 7-Б, де знаходиться Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №11, щодо реалізації проєкту будівництва сучасного спортивного комплексу на стадіоні школи.

Автор проєкту
марія
марія герасим'юк
Бюджет
1 500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Південно-Кільцева, 7Б, Чернівці

Опис

Опис проекту

Статистичні дані останніх років показують, що більшість батьків, організовуючи дозвілля своїх дітей, все частіше віддають перевагу рухливим заняттям. Основна частина часу, яку діти проводять у навчальних закладах проходить в практично малорухливому стані, так як спортивні дитячі комплекси давно застаріли і не оновлювалися багато років. Після занять своє дозвілля вони зазвичай витрачають на сидіння за комп’ютером. У такій ситуації не можна недооцінювати критично широке поширення гіподинамії та її наслідки для незміцнілого молодого організму.
Де ж вихід? Адже нам потрібні здорові, фізично розвинені та загартовані діти. Так, нашим дітям потрібно сидіти на уроках, готувати домашні завдання та займатися творчими справами. Комп'ютери вже давно і міцно вкоренилися у нашому житті не тільки в школах і вдома, але навіть у багатьох дитячих садках. Але дорослим цілком під силу дозувати, а головне - чергувати розумові і фізичні навантаження. І кращою допомогою в цьому стають дитячі спортивні комплекси. Завдяки цьому можна створити умови для достатніх навантажень, які так необхідні для повноцінного фізичного та емоційного розвитку дітей, формування у них міцної мускулатури, а також реалізації їх потреб в русі. Спортивний комплекс чудово підійде для занять фізкультурою як дітям так і дорослим.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основною групою мешканців, які зможуть користуватися результатами проєкту, є здобувачі освіти та працівники Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ст. №11, а також інші мешканці мікрорайону вулиці Південно-Кільцевої.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Щоденно в світлу пору доби.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації проєкту результатом буде створення рівних умов доступу до якісної освіти, розширення та урізноманітнення системи спортивно-оздоровчої роботи закладу, залучення учнівської молоді та мешканців мікрорайону до занять спортом, формування здорового способу життя, і, як наслідок, профілактика вживання алкоголю, тютюнопаління та наркотичних речовин серед молоді.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

не потребує

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ст. №11

Фотографії