Фестиваль кави, музики і літератури На реалізації

Доданий
15.06.2021
Номер
39
Культура

Одноденний фестиваль в історичному районі Чернівців де лунатиме українська музика Чернівецьких музичних гуртів, декламуватимуть прозу та поезію Чернівецькі автори а баристи Чернівецьких кав'ярень варитимуть запашну каву.

Автор проєкту
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Кава і перша кав'ярня у Чернівцях з’явилася раніше, ніж у Львові - на півтора десятки років. За історичною довідкою в Чернівцях кав’ярню відкрили ще у 1788 році.
Основна мета проекту – відновити кавову культуру та започаткувати традиційний фестиваль що об'єднає бізнес, творчу аудиторію музичних гуртів та поетів, письменників та містян які є поціновувачами кави і обирають для себе культурний відпочинок.
Протягом останнього часу, наше суспільство знаходиться в стресовому стані через карантинні обмеження, відсутність масових заходів та обмежене спілкування.
Реалізація даного фестивалю дасть можливість усім мешканцям м. Чернівці, безпечно та комфортно насолодитись спільністю один з одним, надихнутись творчістю та посмакувати різноманітної кави.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Фестиваль кави, музики та літератури дасть можливість всім віковим і соціальним групам громади міста Чернівці насолодитись різноманітними активностями протягом всього заходу.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Фестиваль відбуватиметься протягом одного дня, відповідно до законодавства України про проведення масових заходів.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації проекту усі учасники фестивалю зможуть провести час з близькими та друзями в безпечному середовищі, надихнутись музикою, віршами та прозою місцевих творчих колективів, насолодитись різноманітною кавою, більше дізнатись про першу в Україні кав'ярню що була відкрита в Чернівцях.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту?

Електропостачання від загальної мережі міста

Пропозиція по визначенню балансоутримувача

не знаю що тут треба писати))

Відповідальні підрозділи

Управління культури

Департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування