Будівництво міського картодрому Відхилений

Доданий
13.09.2016
Номер
128
Спорт

Пропонується в зоні Міжнародного спортивного центру "Суперкрос" на Генплані м. Чернівці поз.№47 заасфальтувати трасу для тренування та змагань з картингу на площадці 60*110м з огородженням зони безпеки по всьому периметру.

Автор проєкту
Бюджет
999 999 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Популяризація та розвиток спортивно-технічних видів спорту, зокрема картингу, фізичне загартування, патріотичне виховання молоді. Якомога більше використовувати вільного часу дітей, який вони витрачають для безцільного знаходження на вулиці, на привиття любові до техніки та стати достойними громадянами міста Чернівці.На даний час в місті відсутнє місце для проведення тренувань та підготовки до змагань .В наявності є мікролітражні автомобілі, які можуть використовуватися для тренування дітей.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

- діти з малозабезпечених сімей;
- досвідчені спортсмени картингісти;
- учні багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей;
- студенти навчальних закладів м. Чернівці;
- всі бажаючі міста Чернівці.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Кожного дня ( будні дні) з 15:00 до 19:00 - безкоштовне навчання дітей в групах відповідно до рівня досвіду.
З 9:00 до 15:00 (будні) та з 9:00 до 20:00 (у вихідні) - робота прокатного картингу. Зібрані кошти від прокату планується використовувати для придбання паливно-мастильних матеріалів, яким будуть заправляти карти для тренувань учасників безкоштовних груп, закупівля шин та догляду за картодромом.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Якщо цей проект реалізується, то крім вище написаного, ми зможемо розширити кількість людей зацікавлених картингом в місті Чернівці. Створиться ще один заклад для змістовного дозвілля підростаючого покоління в р-н Гравітону.
Буде можливість для проведення змагань.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.

Фотографії