Промоційний фільм "З Буковиною в серці" Відхилений

Доданий
02.09.2016
Номер
14
Культура

Метою даного проекту є популяризація туристичної привабливості міста Чернівці та всієї Буковини. Промоційний фільм "З Буковиною в серці" спрямований на залучення потужних туристичних потоків до нашого краю.

Автор проєкту
Ярослава
«Громадська організація "Хорека Буковина"»
Ярослава Хільченко
Бюджет
258 260 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою створення нового промоційного фільму під гаслом " З Буковиною в серці" вбачаємо активну популяризацію туристичної привабливості Чернівецької області для вітчизняних та іноземних туристів, підвищення статусу Буковини серед туристичної спільноти України та світу, залучення до розбудови галузі потенційних інвесторів. Втілення ідеї "З Буковиною в серці" має також яскраве патріотичне забарвлення, зрозуміле всім мешканцям краю, а також буковинським діаспорам та земляцтвам у різних країнах.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Цільовою аудиторією відео проекту «З Буковиною в серці» є широкий загал, тобто будь-яка вікова та соціальна категорія глядачів. Зазначимо, що запропонований до реалізації промоційний фільм має не тільки туристично-пізнавальне, але й патріотичне спрямування.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Запропонований до реалізації проект промоційного фільму " З Буковиною в серці" не має жодних ані вікових, ані соціальних обмежень щодо його подальшого використання. Цільовою аудиторією тематичного відеопродукту є широкий загал глядачів. Це надає можливість ознайомлення з ним , а відповідно, з його складовими: ідеєю, тематикою, котрі підтверджуватимуться яскравим відео та гарним музичним оформленням, будь-якій людині.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

За умови реалізації та оприлюднення відеопроекту "З Буковиною в серці" громада міста та області отримає мультифункціональний промопродукт, котрий можна буде застосовувати під час різноманітних профільних заходів: міських свят та концертів, презентацій, ярмарків, форумів та фестивалів. Запропонований до втілення промоційний фільм "З Буковиною в серці" можна використовувати в пізнавально-туристичній, громадській, навчальній, краєзнавчо-патріотичній сферах діяльності.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.