«З любов’ю до Чернівців» Відхилений

Доданий
02.09.2016
Номер
15
Культура

Промоційний фільм «З любов’ю до Чернівців» популяризує красу, самобутність та туристичну привабливість столиці Буковини. Місто Чернівці знане своєю історією та багатонаціональними культурними традиціями, толерантністю та чудовими пам’ятками, видатними особистостями та неповторною атмосферою гостинності, котрі здавна відомі в усіх куточках світу.

Автор проєкту
Жаннета
Жаннета Мішина
Бюджет
258 260 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою запропонованого відео проекту «З любов’ю до Чернівців» є всебічна популяризація та промоція принад міста Чернівці, як для туристичної спільноти, так і для мешканців краю. будь-якої пори року. Феномен міста Чернівці, славного своєю толерантністю та гостинністю, унікальністю та самобутністю має бути гідно оцінений в Україні та світі.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Цільовою аудиторією відео проекту «З любов’ю до Чернівців» є широкий загал, тобто будь-яка вікова та соціальна категорія глядачів. Зазначимо, що запропонований до реалізації промоційний фільм має не тільки туристично-пізнавальне, але й патріотичне спрямування.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Він може бути застосований у популяризаторській, туристичній, краєзнавчій, навчальній сферах діяльності, для трансляції на телеканалах та у соціальних мережах, інших носіях та ресурсах.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації промоційного фільму «З любов’ю до Чернівців» та оприлюднення його завдяки різним носіям та ресурсам, матимемо змогу ознайомити якомога більшу аудиторію з принадами унікального за стилем старовинного міста Чернівці. Даний проект, без сумніву, зацікавить туроператорів та потенційних туристів і в Україні, і далеко за її межами.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.