• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Вело-роликова доріжка та дитячий літній театр на Бульварі Реалізований

Доданий
05.09.2016
Номер
21
Інше

Перетворення прибудинкової території та занедбаної території між будинками №4-6 за адресою Бульвар Героїв Крут на озеленену територію з вело-роликовою доріжкою та літнім театром для дітей.

Автор проекту
Олександра
Олександра Гошовська
Бюджет
900 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту - ефективне і раціональне використання міських територій та забезпечення гармонійного розвитку м.Чернівці. Забезпечення мешканців міста місцями рекреації та зеленими зонами. ,
Територія між будинками 4-6 на Бульварі в жахливому стані. Вона вся заросла, занедбана, зараз - це місце для екстремалів з фільму жахів (фото додаю)
Разом з тим маємо ситуацію, коли в цьому районі практично відсутні рекреаційні зелені зони відпочинку (парк знаходиться далеко для мешканців, що проживають в цьому районі міста). Район загазований із за транспорту по вул.Головній, а зелених насаджень та тихих місць для відпочинку, по факту обмаль. Тут живе величезна кількість людей, які мають право на зелений клаптик для відпочинку в тиші в зоні досяжності. І вище згадана територія чудово для цього підходить у вигляді майбутнього скверу: по розміру території, наявності бювету поруч, скупченню житлових забудов навколо, можливості доступу до території.
Реалізація даного проекту дозволить мати мешканцям тихе рекреаційне місце, щоб відпочити від пилу, газу, шуму доріг . Зелені насадження фактично уже існують,їх потрібно тільки впорядкувати та вписати в ансамбль скверу. З ’явиться реальна можливість підтримати здоров’я людей в тих далеко не ідеальних умовах, що зараз існують в даному районі.
Загально доступний дитячий літній театр та вело-роликова доріжка дозволять дітям та дорослим з користю проводити час, а не вештатись поміж дворами без діла, як це відбувається тут зараз, та забезпечить більш здоровий розвиток.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Серед груп мешканців: дорослі та діти, сім’ї, похилі люди, мами з колясками , молодь, люди з особливими потребами.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Використати результати проекту зможуть за територіальною ознакою - в першу чергу жителі в районі Бульвар Героїв Крут, а також усі бажаючі мешканці нашого міста.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації проекту матимемо більш гармонійну структуру та поштовх до розвитку району Бульвар, що, враховуючи його щільність забудови , є критичним моментом для мешканців даного району. З’явиться суспільний простір, що зможе об’єднати та активізувати мешканців району, підвищити культурний і соціальний рівень, забезпечити здоровий активний розвиток дітей та дорослих, виявити інші резервні можливості.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.

Фотографії