Міський стрілецький тир на базі ЗОШ №16 Реалізований

Доданий
05.09.2016
Номер
25
Освіта

В ЗОШ №16 багато років не використовуються приміщення загальною площею 208 кв.м. Пропонуємо в цих приміщеннях провести ремонтні роботи, придбати меблі, інвентар та організувати роботу міського стрілецького тиру та клубу патріотичного виховання молоді.
Проектно-кошторисна документація додається.

Автор проєкту
Наталія
«Чернівецька міська громадська організація «Злагода»»
Наталія Каленська
Бюджет
299 920 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Антитерористична операція, яка триває 2 роки, зобов’язує нас приділити увагу військовій справі у школах. В ЗОШ №16 вчився В.Чунтул, який не маючи належних військових навичок пішов в АТО, де і загинув. Тому хочемо, щоб діти здобували основи військової справи та отримували патріотичне виховання вже в школі. Пропонуємо в ЗОШ №16 влаштувати міський стрілецький тир та клуб з військово-патріотичного виховання молоді. Після проведення ремонту кімнат, придбання меблів і обладнання буде створено навчально-матеріальну базу для якісного викладання предмету «Захист Вітчизни».

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Стрілецьким тиром користуватимуться учні 5-11 класів ЗОШ №16 (120 осіб), а також учні із інших шкіл міста, які братимуть участь у змаганнях зі стрільби (250 осіб).

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Систематично займатися в міському стрілецькому тирі будуть учні 5-11 класів ЗОШ №16, а також участь в тематичних гуртках та змаганнях зможуть брати школярі з інших шкіл міста. Навчання буде безкоштовним. Заняття проходитимуть під час уроків, а також в позашкільний час.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Стрілецький тир з клубом патріотичного виховання молоді на базі ЗОШ №16 створить умови для підвищення психологічної та фізичної підготовки молоді для проходження служби в армії, сприятиме формуванню у молоді громадської свідомості щодо захисту демократичних цінностей та національних інтересів держави.
Щороку близько 120 учнів з 5-11 класів здобуватимуть практичні знання з предмету «Захист Вітчизни». А також близько 250 школярів з інших шкіл міста братимуть участь в змаганнях зі стрільби.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.

Фотографії