"Розумний громадський простір" сквер ім. Євгена Максимовича. Відхилений

Доданий
05.09.2016
Номер
34
Спорт

Громадський простір який буде містити: універсальний спортмайднчик, вуличний кінотеатр, дитячий майданчик з будиночком на дереві, зелені зони та зони відпочинку, велопаркінг, місце для зарядки мобільних пристроїв, арт-інсталяцію на честь мистецького діяча Євгена Максимовича.

Автор проєкту
Юліан
Юліан Коблюк
Бюджет
951 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Наша мета віддати дань пам’яті видатному буковинському художнику Євгену Максимовичу створивши на його честь сквер. Цей громадський простір буде містити дитячий майданчик, місця для відпочинку, велопаркінг, автомат для підзарядки мобільних пристроїв та багатофункціональний майданчик, який буде об’єднувати в собі спортивний майданчик та кінотеатр під відкритим небом. Створивши цей сквер вирішиться проблема занедбаності даної території.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Діти дошкільного віку – ігри в пісочницях
Діти шкільного віку – ігри на спортивному майданчику, будиночок на дереві та інше.
Громадяни всіх вікових груп – підзарядка мобільних пристроїв, перегляд фільмів, відпочинок в облаштованому для цього сквері.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

В денний час майданчик буде функціонувати повністю. У вечірній час функціонуватиме лише підзарядка мобільних пристроїв та освітлення. Громадяни зможуть проводити час в зеленій зоні.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Мешканці нашого міста отримають функціональне, гарне, та що головне – безпечне місце для проведення часу з своїми дітьми. Очікуємо, що це місце стане улюбленим місцем відпочинку багатьох родин.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.

Фотографії