Фетальні монітори для пологового будинку Реалізований

Доданий
07.09.2016
Номер
48
Охорона здоров'я

Даний проект має мету збільшити кількість фетальних моніторингів в пологовому будинку на 10 штук для кращого обслуговування чернівчанок. На сьогоднішній день фетальні монітори є найкращим і ефективним засобом спостереження та діагностики стану плода в утробі матері. А також він дозволяє вчасно помітити будь-які патології і відхилення , що виникають у процесі родової діяльності.

Автор проєкту
Едуард
Едуард Варвус
Бюджет
264 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

На даний момент в пологовому будинку є лише 11 фетальних моніторингів, що є проблемою при обстеженні вагітних чернівчанок. Особливу потребу в фетальних моніторах потребують акушерські стаціонари. Пологові зали де проводиться постійний динамічний нагляд за станом плоду несуть найбільшу потребу у використанні кардіомоніторів.
Фетальный монітор є інноваційним рішенням, покликаним при низьких витратах зробити рутинний моніторинг плоду простим і ефективним. Цей прилад був розроблений так, щоб забезпечити максимальну зручність і простоту у використанні, як для лікаря, так і для пацієнта. Він ідеально підходить для використання у будь-яких умовах, як вдома, так і в пологовому відділенні.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основною категорією мешканців, що зможуть користуватись фетальними моніторами є вагітні чернівчани, яких обслуговує пологовий будинок нашого міста

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Даний пристрій використовується цілодобово, враховуючи те, що він знаходиться практично у всіх відділення пологового будинку. Найбільш частіше ним користуються у відділенні патології вагітності та у пологових залах та також на етапі денного стаціонару.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Збільшення кількості фетальних моніторів для більш якісного обслуговування чернівчанок

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Так.
Термографічна бумага - 3000 грн
Гель - 2000 грн