Облаштування прибудинкової території за адресою м. Чернівці, вул. Руська 251. Реалізований

Доданий
07.09.2016
Номер
58
Комунальне господарство

Облаштування прибудинкової території тротуарною ФЕМ плиткою та бордюрами багатоквартирного будинку. Встановлення в прохідній арці ЛЕД ліхтаря.
Облаштування пандусу для зручності мешканців 13 підїзду. Загальна площа робіт складає 1200 м.кв. В домі 14 під’їздів, 156 квартир. У дворі 2 дитячих майданчика.

Автор проєкту
Інна
Інна Головченко
Бюджет
299 250 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Будинок № 251 по вул..Руський введений в експлуатацію з 1978 року. З того часу ремонту прибудинкової території не проводилось. В домі 156 квартир, 14 під’їздів, у дворі 2 дитячих майданчика. Двір розділенний між 3 домами – територія масового проходження людей в інші будинки. Покриття тротуарне зруйновано, освітлення в арці відсутнє – страшно йти ввечері дорогою. Постійно калюжи. У 13 під’їзді мешкає дитина з особливими потребами – на візочку- треба пандус влаштувати, оздоблення території тротуарною плиткою дасть можливість вільно і безпечно пересуватись мешканцям, а це біля 800 осіб, зробить безпечним дозвілля наших дітей, забезпечить усім мешканцям можливість якісного життя на власному подвірїї. Газони мешканці будинку облаштовують власним коштом.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Мешканці будинку № 251, 249, 251а спільно використовують цей двір. Діти з усіх сусідніх домівок грають на двох майданчиках. Всі вони потребують покращення якості прибудинкового середовища. Загальна кількість людей, які отримають покращення середовища – близько 800 чоловік.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Години використання – цілодобово; доступність – відкрита.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації проекту багатоквартирний будинок отримає ошатний та безпечний двір, облаштований , згідно з потребами, в тому числі і особливими для всіх мешканців
вул . Руської, б. 251

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.

Фотографії