Здорова нація Реалізований

Доданий
08.09.2016
Номер
68
Спорт

Здорові діти - здорова нація! В цьому районі розташовано багато дитячих установ, а також проживаючих тут дітей дуже багато. А спеціалізованих спортивних майданчиків немає. Місце біля будинків №19 та №21 по вул.. Небесної Сотні є дуже прохідним, тому максимальна кількість дітей та їх батьків зможе оздоровитись та зайнятись спортом.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Мотовілін
Бюджет
26 210 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

В Чернівцях недостатня кількість саме спортивних майданчиків, тому пропонуємо розпочати їх встановлення із місць, з великою кількістю дітей. Поряд розташована школа, дитячі садочки. Кількість дітей та підлітків, які зможуть користуватись майданчиком та оздоровлюватись є максимальною.
У дворі є баскетбольний та волейбольний майданчик. Мешканці повісилі сітки на баскетбольні кольця, розмістили волейбольну сітку. Планується зробити розмітку. Також силами мешканців будинків 19 та 21 було встановлено турніки та брусся для занятт яспортом. Це призвело до збільшення кількості дітей у дворі та дорослих, яким цікавий здоровий і спортивний образ життя. Встановлення дитячого спортивного майданчика (тренажерів) стане яскравим прикладом заохочення до зайняття спортом та покращення здоров’я мешканців.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основними користувачами будуть мешканці міста, які проживають у даному районі. Найбільшу частину складатимуть діти та підлітки міста, але дорослі вже також долучаються до спорту на існуючих спортивному обладнання.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Доступ до спортивного майданчика є вільним для усіх

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

На даний момент у дворі розташовані баскетбольний та волейбольний майданчик, встановлено турніки та брусся (силами мешканців). Щоденно на них займаються до 50-70 дітей та 30 дорослих. Встановлення нових тренажерів на спортивному майданчику дозволить збільшити кількість людей в 2 -2,5 рази за рахунок мешканців даного двору, сусідніх дворів, дітей школи та дитячого садочку.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.

Фотографії