Розвивально – оздоровчий майданчик «Вулиця Дивограйликів» у дошкільному навчальному закладі №22 Реалізований

Доданий
09.09.2016
Номер
73
Освіта

У дошкільному навчальному закладі №22 м. Чернівці на цокольному поверсі розташовані приміщення для розвивальної та оздоровчої роботи з дітьми, їх батьками та педагогами, працівниками ДНЗ. Данні приміщення потребують реконструкції (капітальних ремонтів та облаштування), для забезпечення умов оздоровлення, розвитку дітей та здійснення методичної роботи педагогами.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Лісовська
Бюджет
298 268 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Протягом останніх років у місті швидкими темпами іде будівництво нових житлових комплексів, відповідно – збільшення населення, в тому числі і дітей дошкільного віку. Так, поруч із ДНЗ №22, вже побудовані та продовжують будуватись житлові комплекси «Зоряний», «Буковинський» в районі вул. Герцена. Реконструкція (капітальний ремонт та облаштування) старих приміщень дошкільного навчального закладу №22 у нові, сучасні надає можливість забезпечити більшу кількість дітей дошкільного віку міста Чернівці комфортними умовами для виховання, розвитку та підготовки до школи.
Основною метою проекту Розвивально – оздоровчий майданчик «Вулиця Дивограйликів» у дошкільному навчальному закладі №22 м. Чернівці є досягнення у чернівецькій громаді (у середньостроковій перспективі) соціальних ефектів, пов’язаних зі створенням комфортних умов для відвідування народознавчого музею «Бабусина світлиця» у ДНЗ №22, комфортного середовища для здійснення медичного обслуговування дітей, проведення гурткової роботи як з дітьми садочка, так й дітьми дошкільного віку мікрорайону, а також методичної, просвітницької роботи з педагогами, батьками дошкільного навчального закладу №22 та міста в сучасних умовах.
Основним механізмом створення комфортного середовища для оздоровчої, розвивальної роботи дітей дошкільного віку, що проживають у районі вулиці Герцена та прилеглих до неї є інноваційне оновлення та зміцнення матеріально-технічної бази дошкільного навчального закладу № 22 м. Чернівці.
Реалізація даного проекту забезпечить створення сучасного оздоровчо – розвивального майданчику, інтегрованого в освітній та громадський простір міста та надасть можливість користуватися результатами проекту мешканцям міста, діти яких не відвідують дошкільні заклади.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Діти дошкільного віку, педагоги, працівники та батьківська громада дошкільного навчального закладу № 22 м. Чернівці
Чернівчани, діти яких не відвідують дошкільні заклади, і які проживають у районі вулиці Герцена та прилеглих до неї.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

У будні дні з 16 до 19 години.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Інноваційне оновлення та зміцнення матеріально-технічної бази дошкільного навчального закладу № 22 м. Чернівці.
Створення комфортних умов для підготовки до школи дітей ДНЗ №22 та дітей - чернівчан, які не відвідують дошкільні заклади.
Можливість втілювати інноваційні проекти щодо роботи з педагогами та батьками дошкільників міста.
Збільшення мережі дошкільного навчального закладу № 22 м. Чернівці
Сформоване почуття відповідальності за ресурси громади.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.

Фотографії