Подаруймо дітям щасливе дитинство Реалізований

Доданий
09.09.2016
Номер
81
Спорт

Облаштування дитячого майданчика по вулиці Руській між будинками 221, 223, 223-Д, 223-В. Облаштування лавочок, так як пенсіонерам чи мамам , які гуляють з маленькими дітьми ніде сісти. Також встановити додатково невеликі смітники, завдяки чому територія стане охайною. Вказані будинки розміщені колом, всередині дерева і територія ідеальна для майданчика.

Автор проєкту
Яна
Яна Барбір-Флорескул
Бюджет
296 026 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є покращення умов відпочинку маленьких мешканців мікрорайону (з метою зменшення вільного неконтрольованого часу у дітей, створення умов для фізичного, психологічного, морального, емоційного комфортного відпочинку та всестороннього розвитку підростаючого покоління)
Мікрорайон «Гравітон» активно розширюється та омолоджується за рахунок новобудов. Проте ні приватні забудовники, ні влада не переймаються проблемою забезпечення мікрорайону належною інфраструктурою для дітей. Зокрема, біля будинків 221, 223, 223а, 223д, 229д по вулиці Руській зовсім відсутній дитячий майданчик з нормальними об’єктами для фізичного розвитку дітей
Реалізація проекту дозволить задовольнити потреби відносно великої кількості осіб. Першочерговим завданням влади та батьків має бути турбота саме про підростаюче покоління. Разом з тим, розташовані поблизу ігрового майданчика лавки стануть у пригоді для перепочинку людей похилого віку.
Зменшиться вірогідність вчинення дітьми дій, що порушують порядок та правила пристойності, а також заняття спортом виконає превентивну роль у запобіганні шкідливим звичкам: палінню, вживанню алкогольних напоїв тощо. Підвищиться комфортність життя, зайнятість дітей, що позитивно вплине на їх емоційний, фізичний стан. Крім іншого, вигляд дитячого майданчика прикрасить прибудинкову територію аж 5 багатоповерхових будинків по вулиці Руській і приватних будинків з вулиці Кагарлицької

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Насамперед майданчик призначений для осіб від 0 до 16 років, їх батьків та людей похилого віку. Зокрема, проект охоплює територію 5-ти багатоповерхових будинків з більш, ніж 400 квартирами, де мешкає понад 1500 осіб.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Буде забезпечено вільний цілодобовий доступ до ігрового майданчика усім охочим, хто не порушує норми суспільної моралі та вимоги закону.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі облаштування майданчика велика кількість дітей нашого мікрорайону зможе з користю проводити свій вільний час. Матусі з малечею використовуватимуть майданчик для ігор, підлітки для покращення свого фізичного стану. Для старшого покоління відпочинок на свіжому повітрі буде більш комфортним та емоційно приємним.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Ні.
Додаткових коштів на утримання проект не потребує.
Майданчик погоджується взяти на баланс ОСББ 223д

Фотографії