«Буковинська Хортиця» Відхилений

Доданий
12.09.2016
Номер
97
Комунальне господарство

Створення комплексного повноцінного дитячого, спортивного майданчику з ділянками, розрахованими на різні вікові групи відвідувачів, стилізованого під козацьку січ. Проект передбачає максимальне використання екологічних ресурсів модернізованих за сучасними світовими тенденціями.

Автор проєкту
Василь
Василь Фоменко
Бюджет
294 800 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Мета: 1. Створення комплексної зони для здорового відпочинку та дозвілля для дітей та мешканців прилеглих будинків.
2. Формування культури здорового відпочинку та дозвілля серед мешканців. 3.Самоорганізація та взає’моспівпраця для спільного облагородження та організації громадського простору.
Проблема: Відсутність зони для відпочинку та дозвілля, що відповідала б державним стандартам і нормативам ( зокрема повноцінного дитячого спортивного майданчика).
Рішення: Звести повноцінний дитячий спортивний майданчик.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користуватися результатом проекту зможуть такі групи мешканців як: діти (наймолодші, юні, та підлітки), молодь, що займається здоровим та активним відпочинком, школярі, студенти, батьки та прості мешканці будинку, пенсіонери, мешканці сусідніх будинків та всі бажаючі.
Важливо враховувати, що в планах у майбутньому на цьому місці планують розмістити дитячий садочок. Тому при зведенні та оформленні майданчику потрібно враховувати потреби вікових груп, що навчаються у садочку, та максимально гармонійно поєднати з іншими зонами відпочинку, і передбачити реалізацію можливих змін.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Зведений повноцінний дитячий спортивний майданчик буде відповідати державним стандартам та нормативам і відповідно до них використовуватися. Будучи відкритим майданчиком його зможуть також використовувати мешканці сусідніх будинків та всі чернівчани.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

1. Зведення повноцінного дитячого спортивного майданчику з відповідним зонуванням для різних вікових груп у відповідності до державних стандартів та нормативів для мешканців та дітей прилеглих будинків.
2. Можливість проводити здоровий та активний відпочинок на подвір’ї нашого будинку.
3. Створення культури здорового відпочинку та дозвілля серед мешканців.
4. Самоорганізація та взає’моспівпраця мешканців.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Так.
Так, проект потребує коштів на прибирання та збереження в робочому стані. (догляд за територією призначеною під дитячі майданчики). Хоч це питання ЖЕКу, однак реалізація проекту буде відбуватися в 2017 році, в липні якого існує можливість розформування даних установ.

Фотографії