Заміна застарілої системи опалення абулаторії №2 по вул І. Підкови 16 Реалізований

Доданий
12.05.2017
Номер
13
Охорона здоров'я

Пропонуємо заміну застарілої та малоефективної системи опалення (газовий котел, радіатори, труби) у приміщенні амбулаторії №2 ЦПМСД "Садгора" на сучасні. Встановлення сучасного опалювального котла з високим ККД та сучасних радіаторів дозволить знизити витрати на опалення на 30-40%, та забезпечить гаряче водопостачання, яке необхідне для обслуговування маленьких пацієнтів.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Калмикова
Бюджет
133 020 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

На даний час в умовах гострої нестачі коштів на утримання мед закладів та інших комунальних установ, високої та постійно зростаючої вартості енергоносіїв гостро стоїть питання енергоефективності. На даний час в приміщені амбулаторії площею 230,9 встановлене застаріле газове обладнання. Споживання газу тільки за останній опалювальний сезон 2016 -2017р склало більше 5000м3, при чому за низької ефективності газового обладнання та радіаторів опалення встановлених ще за радянських часів, доволі часто необхідно використовувати електричні нагрівачі, для забезпечення належного температурного режиму у приміщеннях амбулаторії. Крім того в амбулаторії відсутнє гаряче водопостачання, яке вкрай необхідне для обслуговування маленьких пацієнтів.
Запропоноване рішення дозволить зменшити споживання природнього газу на опалення цього приміщення на 30-40% в рік. Окрім цього використання сучасного котла з електронним термостатом та радіаторів з термостатами, дає можливість підтримки необхідних температур у приміщеннях амбулаторії, та гнучке керування газовим обладнання за для зменшення споживання палива у не робочий час.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Мешканці Садгірського району.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Жодних спеціальних умов для користування результатами реалізації проекту немає

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Підвищення енергоефективності, зменшення вартості комунальних послуг

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Обладнанню необхідне технічне обслуговування через 3-5 років.

Фотографії