Облаштування скверу на вул. Челюскінців Брав участь

Доданий
13.05.2017
Номер
15
Комунальне господарство

Інноваційне, екологічно чисте використання простору (скверу), який буде як місцем відпочинку, так і тією локацією, де молоді люди зможуть, ставши на підвищення, прочитати свої вірші чи презентувати книгу. Передбачено використання сонячних батарей для освітлення, а також підзарядки електронних пристроїв.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Яремчук
Бюджет
661 400 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Перетворення занедбаної міжбудинкової території на вулиці Челюскінців, розташованої в історичній частині міста, яку часто відвідують туристи, на озеленений сквер, що стане простором для мистецьких зустрічей, літературних читань, відпочинку. Ще, оскільки тут завжди хаотично розміщують авто, пропонуємо створити 5 організованих паркомісць. Також здійснення проекту буде корисним матерям із маленькими дітьми, бо найближча вулиця Ольги Кобилянської часто переповнена відвідувачами та велосипедистами.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Дорослі та діти; люди похилого віку; матері з візочками, які часто гуляють вулицею Ольги Кобилянської; молодь та культурні діячі, які матимуть можливість представляти свої проекти та здобутки.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Години використання – цілодобово; доступність – відкрита.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

За умови успішної реалізації проекту мешканці будинків на вулиці Челюскінців та найближчих околиць отримають ошатний та сучасний сквер.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії