"Територія гармонійного розвитку дитини" Відхилений

Доданий
13.05.2017
Номер
19
Комунальне господарство

В житловому масиві де велика кількість молодих сімей та дітей різного віку пропонується реконструкція існуючого дитячого майданчику. Сучасний дитячий майданчик із великою кількістю атракціонів та сучасним покриттям. Також благоустрій прилеглої території та її озеленення.

Автор проєкту
Любов
Любов Величко
Бюджет
242 900 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

В м.Чернівці активно вводяться все нові і нові житлові будинки, що в подальшому утворюють житлові комплекси. Тенденція заселення цих будинків молодими людьми, сімейними парами віком до 40 років. Існуючий дитячий майданчик не відповідає технічній характеристиці щодо його потреби у використанні та зайнятості. Пропонується реконструкція нині існуючих атракціонів та встановлення нових, сучасних аксесуарів для дитячих ігор та забав. Також пропонується озеленення прилеглої території та умовно її відділення від міжбудинкового проїзду зеленими насадженнями та кущами. Збільшення кількості таких майданчиків сприятиме залученню дітей та підлітків до занять спортом та активного дозвілля.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основними користувачами будуть мешканці міста, які проживають у даному районі та діти із прилеглих вулиць із приватного сектору. Загальна кількість квартир, що матимуть змогу безпосередньо тут проводити час 260 шт.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Доступ до дитячого майданчика є вільним для усіх.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Радісні обличчя дітей, їх емоції та бажання відвідувати майданчик.
Більше часу на свіжому повітрі - буде здорова та активна молодь!
В разі реалізації проекту значно зросте комфортність проживання у даному мікрорайоні. Це дасть нашим мешканцям, в першу чергу дітям, додатковий стимул до здорового способу життя.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії