Медична апаратура та обладнання для чернівчанок та немовлят Брав участь

Доданий
13.05.2017
Номер
20
Охорона здоров'я

Даний проект має мету покращення якості надання екстреної медичної допомоги важким стаціонарним пацієнтам в умовах реанімаційного відділення при порушенні ритму серця та фібриляції шлуночків, недоношеним новонародженим, поліпшення умов перебування хворих в стаціонарі, їх обслуговування.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Цегельник
Бюджет
999 930 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Надання сучасної якісної медичної допомоги в умовах відділень реанімації та ПІТ при станах, загрозливих для життя. Надання початкової допомоги передчасно народженим немовлятам.
На даний час пологові будинки не забезпечені апаратурою подібного класу, що виконує вказані функції. Дана апаратура є життєво необхідною на сьогоднішній день, враховуючи її можливості.
Каркас-ліжка збільшуть термін служби ліжка і забезпечують максимально комфортне положення тіла людини.
Строк експлуатації ліжок медичних в МПБ вже близько 40 років і вони мають 100% знос та потребують негайної заміни.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основною категорією мешканців, які зможуть користуватись дефібриляторами-моніторами є гінекологічні хворі та жінки з важкими ускладненнями вагітності: з екстрагенітальною патологією, що потребує інтенсивного динамічного спостереження та лікування в умовах реанімації та ПІТ.
Т-системи RD-900 NeoPuff використовуються для проведення первинної реанімаційної допомоги новонародженим дітям в пологових залах/операційних.
Штативами стаціонарними для довготривалих інфузій, односпальними сучасними ліжками зможуть користуватись чернівчанки, що перебувають на стаціонарному лікуванні у відділеннях пологового будинку.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Цілодобово за потребою.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Покращення якості надання медичної допомоги хворим пацієнткам акушерського та гінекологічного профілю, новонародженим, підвищення виживання та зменшення смертності, а також поліпшення умов перебування чернівчанок, що перебувають на лікуванні в стаціонарі пологового будинку.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Термопапір для ЕКГ – 2000 грн.

Фотографії