Придбання реабілітаційних тренажерів фізіотерапевтичної дії для медичної реабілітації Реалізований

Доданий
15.05.2017
Номер
31
Охорона здоров'я

Замінити старі та придбати нові, сучасні реабілітаційні тренажери у фізіотерапевтичне
відділення поліклініки по вул. Шептицького, 20, забезпечивши, тим самим медичну реабілітацію особам, які потребують відновлення роботи дихальної, серцево-судинної та кістково-м'язевої систем після перенесених захворювань та травм.

Автор проєкту
Рената
Рената Камінська
Бюджет
290 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Фізіотерапевтичне відділення КМУ «Міська поліклініка №1» відпускає
біля 20 000 процедур відновної та реабілітаційної дії. В приміщені поліклініки по вул. Шептицького, 20 розгорнуті ліжка міського центру реабілітації для постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, де в середньому в рік проходять лікування 165 осіб даної категорії населення. Наявні реабілітаційні тренажери технічно застарілі, що унеможливлює використання нових методик проведення процедур на існуючих тренажерах і не дозволяє в повній мірі забезпечити адекватну медичну реабілітацію. Сучасні реабілітаційні тренажери фізіотерапевтичної дії спрямовані на попередження ускладнень різного роду захворювань,відновлення та оздоровлення людського організму після перенесення хірургічних втручань та травм любої складності. Доступне використання медичної реабілітації із застосуванням реабілітаційних тренажерів дасть можливість пацієнту в більш короткі терміни покращити своє самопочуття, відновити працездатність та знизить ризики інвалідизації. Реабілітаційні тренажери широко використовуються для осіб з особливими потребами для запобігання прогресування ускладнень та повернення до повноцінного життя.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Зможуть користуватися мешканці міста Чернівців.
В районі обслуговування поліклініки проживають біля 5000 осіб з особливими потребами, біля 2000 інвалідів та ветеранів війни, біля 410 учасників АТО, біля 250 осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Згідно графіку роботи КМУ « Міська поліклініка №1» з 8.00 до 19.00 за направленнями лікарів міських амбулаторно-поліклінічних закладів.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Профілактика ускладнень різного роду захворювань. Відновлення функцій систем органів та оздоровлення пацієнтів. Зниження термінів непрацездатності. Зниження показників
виходу на інвалідність. Запобігання прогресування ускладнень у осіб з особливими
потребами. Застосування сучасних методів медичної реабілітації.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні