ідея на мільйон- ЕНЕРГООЩАДНИЙ САДОЧОК Відхилений

Доданий
15.05.2017
Номер
34
Енергозбереження

Даний проект має на меті покращення якості мікрокліматичних умов в приміщеннях дитячого садочку шляхом утеплення стін, підвалу та горища чотирьох корпусів. Наслідком цього будуть здорові діти, зменшення витрат та економія ресурсів.

Автор проєкту
Марія
Марія Квасецька
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Будівля дитячого садочку «Оселя талановитих» в зимово-осінній період втрачає велику кількість тепла, через що доводиться включати додатковий обігрів приміщень. Наслідком чого є сухе повіртя, а це не допустимо в дитячих закладах та збільшення витрат для міністерства освіти. Або ж не обігріваємо,діти мерзнуть та хворіють.

Будівля садочку потребує комплексних енергоощадних рішень. Деякі з них вже реалізовані( замінені вікна та двері, модернізоване опалення). Сподіватимемося на державну підтримку по виконанню всіх пунктів. Та вже і зараз за допомогою коштів міського бюджету спробуємо зробити хоча б утеплення стін, цоколю, підвалу та горища чотирьох корпусів садочку, пофарбування зовнішніх стін коридорів що з’єднують ці корпуси, відновлення вхідних ганків(кольорова лита підлога,шпаклювання бокових поверхонь, влаштування декоративної огорожі в колір бокової стіни). Це не лише зменшить втрати тепла, а й змінить зовнішній вигляд на краще.
Наші діти зростатимуть в теплі та красі!

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Результатом енергоефективності безпосередньо насолоджуватимуться маленькі відвідувачі садочку. Їхні батьки будуть спокійні що їхні діти в теплі та затишку. Скороченням комунальних витрат тішитиметься місто, а країна економитиме ресурси.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Утепленими приміщеннями садочку зможуть користуватися тільки діти, які відвідують дитячий садочок в робочі години садочку з 8ранку по 19 вечора.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Зменшення плати за комунальні послуги для міністерства освіти.
Створення відповідного мікроклімату приміщень який відповідає державним нормам.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії