Гостинний двір: реконструкція прибудинкової території Відхилений

Доданий
15.05.2017
Номер
38
Комунальне господарство

Благоустрій простору між буд.38 вул. Комарова і парком Жовтневим. Влаштування плавних переходів для зручності пересування маломобільних груп населення до парку, реконструкція дитячого майданчику, відновлення газонів і зелених насаджень, встановлення світильників, смітникі і облаштування оглядового майданчика біля озера.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Стрельчук
Бюджет
998 335 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою проекту є створення сучасного міського середовища, комфортного для дітей і дорослих, покращення загального благоустрою мікрорайону і міста Чернівці. Оновлена територія використовуватиметься мешканцями прилеглих будинків і відвідувачами парку Жовтневий. Оновлення дитячого майданчику сприятиме безпечним прогулянкам дітей, а покращення покриття доріжок дозволить користуватися ними мало мобільним групам мешканців. Реалізація проекту сприятиме розвитку естетичного смаку, любові до оточуючої природи і формуватиме культуру поведінки чернівчан, стимулювати їх до створення нових та утримання існуючих об’єктів благоустрою.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Чернівчани та гості міста (в т.ч. мешканці вул. Комарова і Героїв Майдану і відвідувачі парку Жовтневий)

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Мешканці міста зможуть користуватися пішохідною зоною вздовж будинку цілодобово.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізації проекту очікується
створення сучасного міського середовища, що знаходиться у безпосередньому контакті із парком, за для покращення умов для проживання і відпочинку мешканців міста і гостей ;
формування загальної культури населення щодо збереження оточуючого середовища;
–приклад реалізації проекту матиме вплив на громадську думку мешканців міста і стимулювати їх до створення та утримання нових об’єктів благоустрою.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Витрати на прибирання за рахунок мешканців.

Фотографії