"Розвиток інноваційного підприємництва в Чернівцях" Брав участь

Доданий
15.05.2017
Номер
39
Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології

Проект спрямований на проведення тематичних семінарів, тренінгів для суб’єктів малого і середнього підприємництва забезпечення освітньої підтримки процесу створення і розвитку нових технологій та індустрій для усіх бажаючих розпочати свій стартап.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Єрохін
Бюджет
195 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою проекту є залучення активної частини суспільства в інноваційну діяльність і формування нових інноваційних ринків і технологій в Чернівцях через проведення різноманітних комплексних сертифікатних навчальних програм з базових курсів у сфері інноваційних технологій, тренінгів та практичних семінарів.
Сучасні світові компанії в значній мірі беруть свій початок із стартап середовища, тому створення сприятливих умов для розвитку нових стартапів в місті через ознайомлення чернівчан із інноваційними можливостями ведення бізнесу, сприятиме підвищенню економічних показників розвитку міста, забезпечить населення новими робочими місцями.
В цілому це дасть новий поштовх для розвитку малого бізнеса, що є одним із головних факторів формування і розвитку ринкової економіки, підтримки внутрішнього ринку, а також є складовою соціально-економічного стану міста, тому питання розвитку інноваційного бізнесу залишається одним із важливих і розглядається як пріоритетний напрям економічного і соціального розвитку міста.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Групи людей різного віку, що задіяні чи планують діяти вже у сфері інновацій, та організації, які зацікавлені в отриманні інноваційних рішень чи сервісів для розвитку свого бізнесу в м. Чернівці.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Мешканці міста отримають вільний доступ до інноваційних знань, що забезпечать їх новими робочими місцями.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

забезпеченню малого бізнесу підготовленими кадрами.
стимулювання створення нових робочих місць.
зростанню кількості малих підприємств.
зростанню інвестиційної привабливості міста.
збільшення обсягів внутрішніх та зовнішніх інвестицій в економіку міста.
збільшення надходжень до міського бюджету.
виробництво сучасної інноваційної конкурентоздатної продукції.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Так, проект потребує додаткових коштів, проте, витрати на приміщення, прибирання, електроенергію, водопостачання, комунальні платежі, зв'язок бере на себе.