«Проспект дитячих мрій» Реалізований

Доданий
16.05.2017
Номер
41
Комунальне господарство

Створення нових дитячих майданчиків дасть можливість діткам повноцінно розвиватися та цікаво розважатися у вільний час і буде добре впливати на їх здоров’я. Проект «Проспект дитячих мрій» гармонійно об’єднає декілька дитячих ігрових комплексів різної тематики в нашому мікрорайоні та надасть можливість дітям отримувати радість і мати повноцінне дитинство.

Автор проєкту
Бюджет
299 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Проект «Проспект дитячих мрій» об’єднає декілька дитячих ігрових комплексів різної тематики, які будуть розташовані в нашому мікрорайоні. Ми облаштуємо чотири існуючі дитячі майданчики сучасним ігровим обладнанням - гірками, гойдалками, каруселями, лавицями, пісочницями, балансирами та металевим огородженням , встановлення яких забезпечить комфортні та безпечні умови для відпочинку дітей, допоможе організувати проведення дітьми безтурботних годин на свіжому повітрі з користю для їх розвитку, а також зміцнить та загартує дитячий організм, розвине рухові якості та сприятиме профілактиці захворювань, дасть можливість займатися спортом та відпочивати в найкомфортніших умовах, забезпечуючи естетичний вигляд даної території. Сучасні дитячі ігрові комплекси розвивають дітей, добре впливають на їх здоров’я, а також прикрашають двори і вирішують найбільш актуальну і важливу проблему формування зростаючого організму, розвитку моторики і оздоровлення дітей та пропаганди здорового способу життя. Завданням даного проекту є створення комфортних умов для ігор, дозвілля та розвитку дітей мікрорайону .

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект поширюється на:
- дітей дошкільного віку від 3 до 6 років;
- дітей шкільного віку від 6-ти років і до орієнтовнодо13 років;
- їхніх батьків, людей старшого покоління;
- мешканців та гостей нашого міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Залучення до реалізації проекту дітей, їх батьків та старшого покоління, дозволить зробити проект максимально комфортним і безпечним, надасть можливість дітям отримувати радість, бути активними, безтурботними і мати повноцінне дитинство, та створить сучасні умови для ігор, дозвілля та розвитку дітей мікрорайону.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Внаслідок проведеного проекту «Проспект дитячих мрій» більше – 500 дітей, які проживають в мікрорайоні проспекту Незалежності, вулицях Ф.Полєтаєва та Фізкультурній - отримають сучасні високоякісні та комфортні дитячі майданчики із новим ігровим обладнанням - гірками, гойдалками, каруселями, лавочками, пісочницями, балансирами,та металевим огородженням, на яких будуть створенні відмінні умови для повноцінного фізичного розвитку більше ніж для 500 дітлахів.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії