Багатофункціональний спортивний майданчик «Будівельники миру» Реалізований

Доданий
16.05.2017
Номер
42
Спорт

Проект спортивного майданчику «Будівельники миру» площею 727 м2 включає універсальне поле для занять міні-футболом,баскетболом,волейболом,настільним тенісом,вуличні тренажери,лавочками для відпочинку та спілкування.Реалізацією проекту, ми прагнемо «витягти дітей з соціальних мереж» та заохотити до безпечного та здорового способу життя. Прагнемо забезпечити взаємодію між людьми різних поколінь.

Автор проєкту
Яна
Яна Брус
Бюджет
959 871 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Проект дитячого майданчика включає три основні зони:
1. Зона для гри у міні-футбол, волейбол та баскетбол. Її характерна особливість - можливість гри декількох команд та універсальність. Дана зона огороджується сіткою по металевому каркасу висотою 6.0 м. Покриття даної зони - гумове, травмобезпечне, темнозеленого кольору з розміткою.
2. Зона для гри в настільний теніс. В даній зоні встановлюються два тенісні столи. Вона огороджується сіткою по металевому каркасу висотою 2.0 м. Покриття - бетонне.
3. Зона для воркауту та силових тренувань. В даній зоні передбачено встановлення вуличних тренажерів та спортивного комплексу для воркауту. Дана зона огороджується сіткою по металевому каркасу висотою 2.0 м. Покриття даної зони передбачається здійснити галькою дрібної фракції.
На території майданчику передбачається встановлення лавочок та урн для сміття.
Зовнішнє електроосвітлення передбачається виконати світодіодними прожекторами на сонячних батареях висотою 8.0м.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

В облаштуванні спортивного майданчика зацікавлені всі мешканці мікрорайону, які проживають по вул. Будівельників, пров. Миру, вул. Текстильників, вул. Кармелюка, вул. Винниченка та прилеглих вулиць.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Даний спортивний майданчик працюватиме щоденно та буде відкритим для всіх бажаючих. Обслуговування та утримання території буде здійснюватись всіма ОСББ мікрорайону.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В результаті створення багатофункціонального спортивного майданчика, ми розраховуємо на :
- покращення здоров’я та фізичного розвитку дітей, молоді та дорослого населення мікрорайону;
- залучення більшої кількості мешканців мікрорайону до занять різними видами спорту;
- організацію зайнятості дітей в позаурочний час;
- популяризацію здорового способу життя.
Ми прагнемо до створення найкращих умов для організації дозвілля молоді та дітей, для їх гармонійного фізичного розвитку, популяризації фізичної культури та спорту, зміцнення здоров’я жителів мікрорайону, адже «Здорові діти – здорова нація! »

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії