Фестиваль-конкурс "Молодь об’єднує Європу" Брав участь

Доданий
16.05.2017
Номер
43
Культура

1.Командний турнір збірних команд європейських міст з бальної хореографії.(по запрошеннях)Даний проект розраховано на 5 країн. 2. Екскурсії містом, молодіжна дискотека, (відвідини ЧНУ та Хотинської фортеці).3. Зустрічі та семінари по обміну досвідом з сучасної та бальної хореографії

Автор проєкту
Володимир
Володимир Хоміцький
Бюджет
270 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

1.Пропоганда бальної хореографії, як найбільш естетичного виду суспільної діяльності для гармонійного розвитку особистості.
2.Формування стабільних та довготривалих стосунків між дітьми та молоддю народів європейського континенту.
3.Презентація міста Чернівці як одного з європейських центрів сприяння розвитку міжнародної співпраці в галузі економіки, бізнесу культури та спорту.
4. Покращення політичного клімату та довіри на європейському континенті.
5.Мистецтво бальної хореографії це мова інтернаціонального єднання дітей та молоді яка за останні десятилітня бурхливо розвивається і стало ефективним засобом розвитку особистості та підвищення загальної культури європейської спільноти.
Сьогоднішні діти та молодь це майбутня історія світу. З часом вони стануть політиками, бізнесменами, діячами культури та мистецтва, які впливатимуть на взаємостосунки між народами і націями що населяють європейський континент. Більш важливої місії ніж місія миру що нестимуть ці люди важко переоцінити.
6. Чернівці – місто з багатою історією яке володіє унікальним зразками архітектури європейського ренесансу . Географічне положення дає Чернівцям шанс стати центром європейського фестивального руху, центром духовного та інтелектуального єднання.
При розбудові міста, у 18-19 століттях , його називали північною столицею Австро-венгерської імперії.
Стати культурною столицею Європи для міста це шанс , який не можна втратити.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Чернівчани, їх діти, внуки

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

«Молодь об’єднує Європу » має стати традиційним, важливою культурологічною подією міста, естетично-мистецьким засобом задоволення духовних потреб городян.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Наш фестиваль, це не бізнес-проект.
Інвестування проекту «Молодь об’єднує Європу » це інвестиція в майбутнє дітей та молоді .Життя свідчить –інвестиція в духовний та фізичний розвиток дітей це гарантовано прибутковий бізнес.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії