"Буковинська Хортиця" Відхилений

Доданий
16.05.2017
Номер
44
Спорт

Створення комплексного повноцінного дитячого, спортивного майданчику з ділянками, розрахованими на різні вікові групи відвідувачів, стилізованого під козацьку січ. Проект передбачає максимальне використання екологічних ресурсів модернізованих за сучасними світовими тенденціями.

Автор проєкту
Василь
Василь Фоменко
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Пояснення: Мешканці вже зробили перші кроки. Залишилося знайти кошти і довести справу до завершення. Дії, які уже зроблено:1) регулярні прибирання та облагородження території; 2) освітлення майданчику (було відсутнє більше 20 років); 3) численні колективні звернення та петиція нарешті дали свій результат: отримання офіційного дозволу на сесії міської ради (рішення від 05.07.2016р.); 4) отримання коштів від Великої Британії в рамках проекту «Активні Громадяни» (координатор ЧОГО «Буковинська агенція регіонального розвитку») на встановлення воркаут площадки (як вклад у фінансування частини повноцінного дитячого спортивного майданчику у майбутньому); 5) встановлення воркаут майданчика власними силами та офіційне відкриття (як початку зведення повноцінного дитячого спортивного майданчику) з майстер класами показовими виступами та музикою, на яке було запрошено депутати (місцевої та обласної рад), громадськими активістами, ЗМІ та міський голова; 6) розпочату серію заходів у рамках проекту «По-сусідству» -- івенти просвітницького характеру і всебічного спрямування, на які запрошуються різноманітні професіонали своєї діяльності, для популяризації та формування культури між сусідами та обміну досвідом, популяризація здорового та активного відпочинку.Тобто реалізація уже почалась і впливає на формування культури спільноти сусідів з спільними здоровими цінностями та самоорганізацією на місцях. При встановленні майданчику будуть враховуватись можливості його використання людьми з особливими потребами.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користуватися результатом проекту зможуть такі групи мешканців як: діти (наймолодші, юні, та підлітки), молодь, що займається здоровим та активним відпочинком, школярі, студенти, батьки та прості мешканці будинку, пенсіонери, мешканці сусідніх будинків та всі бажаючі.
Важливо враховувати, що в планах у майбутньому на цьому місці планують розмістити дитячий садочок. Тому при зведенні та оформленні майданчику потрібно враховувати потреби вікових груп, що навчаються у садочку, та максимально гармонійно поєднати з іншими зонами відпочинку, і передбачити реалізацію можливих змін.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Зведений повноцінний дитячий спортивний майданчик буде відповідати державним стандартам та нормативам і відповідно до них використовуватися. Будучи відкритим майданчиком його зможуть також використовувати мешканці сусідніх будинків та всі чернівчани.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

1. Зведення повноцінного дитячого спортивного майданчику з відповідним зонуванням для різних вікових груп у відповідності до державних стандартів та нормативів для мешканців та дітей прилеглих будинків.
2. Можливість проводити здоровий та активний відпочинок на подвір’ї нашого будинку.
3. Створення культури здорового відпочинку та дозвілля серед мешканців.
4. Самоорганізація та взає’моспівпраця мешканців.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Так, проект потребує коштів на на прибирання та збереження в робочому стані. (догляд за територією призначеною під дитячі майданчики). Хоч це питання ЖЕКу, однак реалізація проекту буде відбуватися в 2018 році, в липні якого існує можливість розформування даних установ.

Фотографії