Вдосконалення реабілітаційної допомоги населенню Реалізований

Доданий
17.05.2017
Номер
47
Охорона здоров'я

Проект спрямований на покращення та вдосконалення методів фізичної та медичної
реабілітації пацієнтів, профілактику ускладнень,дозволить покращити якість їхнього
життя,знизити рівень ранньої інвалідизації працездатного населення.

Автор проєкту
Бюджет
109 350 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Внаслідок урбанізації та автоматизації виробництва почастішали випадки виробничого травматизму, зросла кількості пацієнтів із захворюваннями опорно-рухового апа-ту, постінсультних хворих з парезами та паралічами,хворих на ревматизм із обмеженням
рухових функцій суглобів та на хворобу Паркінсона,травмами хребта,хворі що перенесли оперативне втручання на суглобах. Все це призводить до ранньої інвалідизації пацієнтів,погіршує якість їхнього життя. Даний проект має за мету покращення надання реабілітаційної допомоги пацієнтам,дозволить знизити рівень ранньої інвалідизації,профілактику ускладнень,покращення якості життя,позитивний вплив на економічну ситуацію в державі.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Даними послугами можуть користуватись пацієнти із вищезазначеними патологіями, а також військовослужбовці,зокрема, учасники АТО,яких на території обслуговування поліклініки № 2 станом на 01.04.17р. нараховується 149 чоловік.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Надання даних послуг здійснюватиметься із урахуванням графіку роботи фізіотерапевтичного відділення КМУ «Міська поліклініка №2»,а також жителями,що проживають за межами території обслуговування поліклініки за попереднім записом.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація даного проекту дозволить знизити рівень інвалідизації серед населення,зокрема,працездатного,що матиме позитивний вплив на економічну та соціальну ситуацію в м.Чернівці. Дозволить надавати більш якісніший рівень реабілітаційної допомоги,профілактику подальшого розвитку хвороб та їх наслідків,покращення якості життя пацієнтів,їхню соціально-побутову адаптацію.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Витрати на електроенергію:213,88 грн./рік на роботу апарату
пресотерапії 48 каналів 8320Т: 44,62 грн./рік на роботу апарату
ЭЛЕКТРОСОН ЭС 10-5.

Фотографії