"Мій двір - дитяче майбутнє" Брав участь

Доданий
17.05.2017
Номер
51
Комунальне господарство

Пропонується в історичному центрі міста Чернівці реконструювати нині розвалений дитячий майданчик. Також пропонується провести благоустрій прилеглої териорії, зрізати сухі гілки дерев, розрівняти територію, провести ландшафтний дизайн.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Борденюк
Бюджет
238 700 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Історичний центр міста Чернівці славиться своєю неповторною історичною красою. В житлових масивах із будинками не більше 5ти поверхів та займають основну частину центра міста, кількість дитячих майданчиків дуже мала. Пропонується провести благоустрій території (м.Чернівці, вул.Головна, 99), де нині розташований дитячий майданчик та встановлення нових атракціонів. На даний момент на майданчику залишились лише елементи від дитячих атракціонів та аксесуари до них. Збільшення кількості таких майданчиків сприятиме залученню дітей та підлітків до занять спортом та активного дозвілля. Загальна кількість квартир, що матимуть змогу користуватись дитячими забавами 95 шт. Поряд з майданчиком розташована ТРК "Буковина" візит до якої здійснюють велика кількість людей, що матимуть змогу бачити реальний, сучасний дитячий майданчик, а не елементи від нього. Під час піших прогулянок містом, туристи матимуть змогу бачити сучасний дитячий майданчик та оцінити інфраструктуру міста в загальному.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основними користувачами будуть мешканці міста, які проживають у даному районі та діти із прилеглих вулиць. Загальна кількість квартир, що матимуть змогу безпосередньо тут проводити час 96 шт.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Доступ до дитячого майданчика є вільним для усіх.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Підростаюче покоління, що нині активно проводить час за комп'ютерами матиме змогу активно проводити час в дворі. Для наймолодших це буде "зона комфорту", а батьки матимуть радісні обличчя. Для старших та літніх людей буде можливість проводити час на даній території так як пропонується встановити лавочки.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії