Молодіжний театральний фестиваль «Чорні вівці» Брав участь

Доданий
18.05.2017
Номер
57
Культура

Молодіжний театральний фестиваль сприяє не лише культурному розвитку нашого міста, а й популяризує Чернівці, як потужній мистецький центр України, дає змогу жителям та гостям міста відвідувати вистави молодіжних театральних колективів з багатьох країн світу.

Автор проєкту
Іван
Іван Данілін
Бюджет
275 534 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою та основним завданням фестивалю є популяризація театрального мистецтва, зміцнення авторитетної позиції Чернівців, не лише туристичного регіону, а й потужного мистецького центру України, сприяння культурного розвитку міста. Даний фестиваль дає змогу учасникам відкрити для себе Чернівці, що в свою чергу, сприяє популяризації Буковинського краю серед майбутніх туристів. Частину витрат , пов,язаних із організацією, бере на себе оргкомітет фестивалю.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Реалізація даного проекту створює належні умови для учасників фестивалю багатьох країн, що в свою чергу, підвищує імідж міста. Стіворює належні умови для популяризації театрального мистецтва, обмін досвідом роботи різних напрямках і стилях театрального мистецтва, підтримує і розвиває стосунки між театральними колективами.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Даний проект дає змогу жителям і гостям міста відвідувати театральні вистави українських і закордонних молодіжних театрів.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Створення сприятливих умов для учасників фестивалю, розвиток культури міста, популяризація театрального мистецтва серед чернівчан та гостей міста.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії