Тато, мама, я – здорова сім’я Реалізований

Доданий
23.05.2017
Номер
59
Комунальне господарство

Біля наших будинків розміщено дитячий майданчик, який фактично є єдиним великим майданчиком на весь мікрорайон та одним із найкращих у місті. Даний майданчик обладнаний дитячими гойдалками та качелями. Але його територія дозволяє зробити його ще й спортивним, встановивши на ньому сучасні вуличні тренажери.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Рошка
Бюджет
296 466 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Активна забудова по вул. Руській, від дитячої лікарні і до мікр-ну Гравітон призводить до зменшення громадського простору та місць де мають можливість гратися діти.Дитячий майданчик, який знаходиться біля будинків 229-Б, 229 та 231 по вул. Руській є одним з кращих майданчиків у місті. Враховуючи вже наявний житловий фонд та будинки,які будуються довкола, даний майданчик є спільним для більше ніж 600 квартир, в яких проживає понад 200 дітей.
Обслуговування даного майданчика взяло на себе ОСББ «Східний, 229-Б» (Руська, 229-Б), яке щорічно вкладає близько 4 000 грн. у підтримання його у належному стані.За результатами конкурсу, даний майданчик було визнано Чернівцькою міською радою як одним з кращих у місті.Однак, зважаючи на те, що діти ростуть, мешканці мікрорайону вважають за необхідне розширити функціонал даного майданчика встановивши сучасні вуличні тренажери.
Тому метою даного проекту є трансформування даного дитячого майданчика у дитячо-спортивний. Реалізація даного проекту дозволить залучити молоде покоління до зайняття спортом та пропагувати здоровий спосіб життя.Також слід зазначити, що даний дитячо-спортивний майданчик буде єдиним у даному мікрорайоні, який дозволить спільно проводити час дітям та підліткам із своїми батьками.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Основними бенефіціарами даного проекту є діти та їхні батьки, підлітки та молоді люди віком від 1 до 90 років, які проживають в даному мікрорайоні, а також в мікрорайоні Гравітон.Вони одержать можливість не тільки гуляти та відпочивати на вже існуючому
дитячому майданчику, але й займатись у вільний час спортом.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Планується, що доступ до даного дитячо-спортивного майданчика, як і тепер, буде повністю вільним для всіх бажаючих, не залежно від часу та дня тижня. Окрім того ОСББ «Східний, 229-Б», як і раніше зобов’язується підтримувати за власний рахунок даний майданчик у належному санітарно-технічному стані.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В разі реалізацію даного проекту, мешканці даного мікрорайону одержать мультифункціональний громадський простір, де матимуть можливість разом із своїми дітьми проводити час із користю для здоров’я. Крім того молоде покоління одержать можливість активно проводити час на свіжому повітрі, притримуючись здорового способу життя. Люди старшого віку зможуть займатись спортом для підтримання власного здоров’я.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Даний проект потребує догляду та поточного обслуговування
для підтримання обладнання в належному стані.
Дані обов’язки бере на себе ОСББ «Східний, 229-Б»

Фотографії