Дитячий майданчик «Сонечко» Відхилений

Доданий
24.05.2017
Номер
67
Комунальне господарство

Дитячий майданчик «Сонечко» являє собою невеличку територію, оснащену спеціальними конструкціями та об’єктами для веселого дозвілля, активного розвитку і дитячих ігор.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Токарюк
Бюджет
284 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Мета проекту – побудова сучасного дитячого майданчика, який буде покликаний забезпечити розвиток дітей. Саме на вулиці дитина соціалізується в суспільстві, вона тут знаходить перших друзів, можливо перше кохання. Але у мікрорайоні Рогізна взагалі відсутні якісні дитячі майданчики. Є майданчики поруч з дитячими садками, але там обмежений доступ до них. Тому на сьогодні актуальним питанням є побудова в мікрорайоні Рогізна хорошого дитячого майданчика, який дозволить відпочивати всією сім’єю, забезпечить живе спілкування батьків та дітей. Все частіше батьки мікрорайону Рогізна жаліються, що їхні діти не мають де гратись, грають в багнюці, з порожніми пляшками, з камінням та палицями. Тому сьогодні реалізація такого проекту посприяє вирішенню ряд проблем, які на сьогодні є актуальними серед жителів мікрорайону.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

До основних груп мешканців, які зможуть користуватись результатами проекту це:
- діти громадян мікрорайону;
- батьки;
-гості, які приїжджають до мікрорайону.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Даний дитячий майданчик буде працювати цілодобово і всі охочі зможуть та перебувати, але при цьому з боку мешканців мікрорайону буде вестись спостереження за порядком на площадці.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Ми очікуємо що реалізований проект посприяє тому, що:
- діти будуть мати де займатись у вільний час;
- батьки будуть знати де їх діти;
- підвищення соціалізації дітей.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні