Дитячий ігровий майданчик Відхилений

Доданий
25.05.2017
Номер
68
Навколишнє середовище

Проектом передбачено будівництво дитячого ігрового майданчика 9 на 18 м.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Лутанюк
Бюджет
299 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є турбота за підростаюче покоління, саме їхнє здоров'я урізноманітнення їхнього дозвілля, боротьба із залежністю від Інтернету. Проект спрямований на вирішення проблеми зайнятості наших дітей, формування свідомості здорового способу життя дітей мікрорайону. Спорудження майданчика дасть можливість дітям різносторонньо розвиватись, вести здоровий спосіб життя. Використовувати можливості спортивного майданчика матимуть згоду учні не тільки школи №38, а й інших шкіл Садгори: ЗОШ №37, 39, НВК «Берегиня», діти дошкільного віку нашого мікрорайону під наглядом батьків та старших. Будівництво дитячого ігрового майданчика дасть змогу учням школи цікаво проводити час під час перерв та в позаурочний час. Крім того, при школі планується відкриття «Центру розвитку дитини» з різноманітними напрямами діяльності та цікавим плануванням і проведенням дозвілля.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

В першу чергу, учні ЗОШ №38, учні інших шкіл Садгори: ЗОШ №37, 39, НВК «Берегиня», діти дошкільного віку під наглядом батьків та старших.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Результатами проекту можуть користуватися діти мікрорайону, які люблять цікаво проводити час, учні ЗОШ №38 та інших шкіл мікрорайону, діти дошкільного віку під наглядом батьків у денний час з 8.00 год до 19.00 год вечора

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Реалізація проекту сприятиме комфортному та різноманітному проводженню дозвілля учнів початкової школи та дошкільнят. Наявність дитячого ігрового майданчика забезпечить належні умови для проведення розвивальних ігор та ігрових занять з учнями початкової школи з метою психологічного розвантаження та відпочинку в позаурочний час.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

Утримання та технічне обслуговування планується проводити власними силами. У штаті працівників школи №38 є двоє двірників, які будуть дбати про чистоту та порядок на дитячому ігровому майданчику.

Фотографії