Капітальний ремонт будівлі, яка надана під Музей пам’яті учасників війни на Сході України. Брав участь

Доданий
25.05.2017
Номер
69
Культура

Актуальність проекту полягає у створенні сучасного музею, який відкривається з метою військово-патріотичного виховання молоді, залучення всіх верств населення, молоді до пошукової, краєзнавчої, науково-дослідницької, підвищення соціальної зацікавленості суспільства до проблем становлення молоді,формування добра, мужності, солідарності, самодостатності

Автор проєкту
Ярослава
Ярослава Зеліско
Бюджет
299 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Музей учасників війни на Сході України має на меті: збереження культури рідного краю, героїки визвольного руху, вшанування і увіковічення подвигу людей, що виборюють мирне небо для прийдешніх поколінь, а також прийняття участі у районних, міських, обласних та всеукраїнських заходах. Мета діяльності музею полягає в залученні учнівської молоді до вивчення та збереження історико-культурної спадщини рідного краю, вихованні патріотизму, шанобливого ставлення до історії і культури українського народу.
На сьогодні музей розташований у занедбаному будинку непридатному
до існування. Відсутність належних умов не дає змоги приймати відвідувачів. Ремонт цього приміщення дозволить відвідувати музей дітям та дорослим без остраху для життя ( адже дірявий дах рано чи пізно може впасти ). Необхідно щоб музей працював, приймав відвідувачів,а також відвідувачів з особливими потребами, співпрацював із школами міста, районів області. В Садгірському районі немає жодного музею, тому цей музей – шаноблива пам’ять про загиблих та майбутнє наших поколінь. Чернівецькому музею пам'яті учасників війни на Сході України потрібен капітальний ремонт приміщення.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

До основних груп мешканців, які зможуть користуватись результатами проекту належать учні шкіл, студенти, мешканці міста та області та гості міста.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

Музей буде приймати відвідувачів тричі на тиждень, а також за попередньою домовленістю.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Даний проект сприятиме розвитку національної свідомості й громадянської активності у сучасної української молоді – майбутнього нашої держави;
• поглибенню знань історії, героїчного минулого та сьогодення, традицій та звичаїв українського народу;
• соціальної зрілості і адаптованості до соціуму;
• готовності до захисту своєї Батьківщини;
• усвідомленню відповідальності перед державою;
• поповнення фондів музею новими військовими експонатами;
• Проведення публічних культурних заходів із активним залученням молоді;
• Об'єднанню навколо музею людей різних вікових категорій та уподобань;
• згуртуванню громади довкола спільної діяльності, можливість долучитися до створення нового творчого майданчика всім небайдужим мешканцям мікрорайону та вихованцям міських шкіл.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії