Міжнародний фестиваль культури та творчості людей з інвалідністю "Сузір´я Любові" Відхилений

Доданий
10.05.2017
Номер
7
Культура

Учасниками є найкращі обдаровані люди з інвалідністю які виступлять у різноманітних номінаціях; що пройшли відбірковий тур на районних, обласних та міських конкурсах, зі всіх областей України та зарубіжжя, які презентують мистецтво та культуру свого регіону та своєї країни.

Автор проєкту
Бюджет
647 100 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

У Чернівцях жодного разу не проходив фестиваль для людей з інвалідністю на міжнародному рівні, де б етнографічні регіони України, фольклорне мистецтво та культуру своїх країн представляли кращі колективи, особи з інвалідністю, які наділені неабияким творчим талантом на безкоштовній основі. Чернівці особливо у День Незалежності України, має стати прикладом щорічного фестивалю для осіб з інвалідністю - фестивалю високого рівня майстерності для гостей з усіх куточків України та зарубіжжя.
Об’єднання зусиль творчих колективів, окремих виконавців, громадських організацій, держави для інтеграції у суспільство, популяризація самобутнього мистецтва людей з інвалідністю, привернення уваги громадськості до проблем та потреб таких людей, а також зрівняння їхніх можливостей у суспільстві - є основною метою заходу.
Люди з інвалідністю є невід’ємною частиною будь-якого суспільства. Ізоляція їх від суспільства є найгострішою для них проблемою. Як результат – вони втрачають почуття власної гідності та самодостатності. Їх життя, організація заходів, дозвілля, свята проходять у власному вузькому колі. Фестиваль «Сузір´я любові» - об’єднання всіх осіб з інвалідністю благородним цілям, в ім’я миру та милосердя на Землі.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Учасниками та глядачами всіх 3 фестивальних днів є діти та дорослі - мешканці та гості нашого міста. В першу чергу - ті, хто цікавиться мистецтвом, культурою нашого міста, регіонів України, особливостями культур інших країн, кого цікавить високопрофесійна творчість особливих людей, хто любить пісню, вірші і танець, захоплюється іншими видами творчості. Всі заходи фестивалю будуть доступні всім і безкоштовно.

Умови використання результатів проекту всіма мешканцями міста

1. Забезпечити гостей достойним проживанням в готелях та харчуванням, транспортом, професійними сценічними майданчиками та виставковими залами, організувати майстер-класи, культурно-розважальну програму.
2. Інформувати чернівчан про всі фестивальні заходи через ЗМІ.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

В першу чергу проект підніме імідж Чернівців, як міста, адже учасники фестивалю будуть відряджені своїми колективами, як культурне обличчя того чи іншого регіону, як представники своїх країн. Міжнародний фестиваль культури та творчості людей з інвалідністю «СУЗІР´Я ЛЮБОВІ» надає людям можливість спілкування, розвитку своїх творчих здібностей та інтеграції у суспільство - що не вимірюється грошима.

Чи потребує проект додаткових коштів на утримання об’єкту, що є результатом проекту

ні

Фотографії